Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul
  • nutu • 20 Mayıs 2008 00:00 • #634268
    arkadaşım hatırladığım kadarı ile herkes yerinde oturuyordu ama belki yanınıza tek biri gelir onunla yer değiştirme olabilir ki buda çok düşük bi ihtimal
  • prisonofdarkne • 20 Mayıs 2008 00:00 • #634269
    öff sıkıldım bu metallıcadan(; başka haberlr yogmu....:D
  • testament_ • 21 Mayıs 2008 00:00 • #634270
    20 ytl veririm. Üni-rock'la kıyasladığımda çok koyuyor bana.

Dark Tranquillity'nin, Opeth'in, Testament'in fanları Metallica'dan daha fazladır heralde. Birde bu açıdan bakmak gerek.

Şöyle bir mukayese ettimde:

Bir tarafta Testament çıkacak, bir tarafta Metallica

Bir tarafta Opeth çıkacak, bir tarafta Down

Bir tarafta Dark Tranquillity çıkacak, bir tarafta The Sword

Bir tarafta Crossfire, False in Truth çıkacak alt gruplarda, bir tarafta Hayko

Orphaned ve birçok grupta işin kaymağı oluyor.

Ayrıca bu festivalin bilet fiyatı Metallica'nın en dandik ufukta Metallica aranacak tribün fiyatıyla neredeyse eş değer.

İlk iki şık birbirine o kadar üstünlük gruplar değil. Fakat 3 ve 4.cü şıklar ve fiyat ibreyi değiştiriyor zannımca..
    12 Mayıs 2008 Pazartesi | Yazan: linde_

Keramet kavukta.Metallica'nın aldığı grammy ödüllerini, Metallica'ya alternatif olarak gösterdiğiniz gruplarda almış olsaydı, o gruplarında bilet fiyatları uçuk olurdu.Grup elemanlarının ilerlemiş yaşlarına rağmen sahne performansları hala çok iyi.350 ytl verebilipte gidebilen insanlar konser sonrası burada bazı arkadaşlarımızca tarif edilen şekliyle "keriz" değil aksine çok mutlu ve tatmin olmuş olacaklar.Keşke bende o "keriz" insanlardan olabilseydim.Ayrıca Türkiye'nin en büyük sahnesi kurulacak ve de 50 ytl veripte gideceğiniz bu grupların neden bu kadar ucuz olduğunu hiç düşündünüz mü?Düşünmenize yardımcı olayım.50 ytl veripte gitmiş olduğunuz o gruplar Türkiye'ye gitarları,davulları,pedalları vs. ve BELKİ tonmaisterları dışında hiç bir ekipman getirmeyecekler.Ses sistemini vasat bir Türkiye firması üstleneceğinden kötü ya da vasat olacak diyebilirim.Sahne önünde solo gitarı duyamayacaksın vs vs.Metallica'da ne olacak?1 gün boyunca soundcheck yapacaklar, ses teknisyenleri ses ölçümleri yapacaklar.Stadın dışından bile o 50 ytl'lik verip gittiğin ama sahne önünden bile duyamadığın solo gitarı çok net bir şekilde duyabileceksin.
  • linde_ • 21 Mayıs 2008 00:00 • #634271
    Gidenleri keriz olarak nitelendirmiyorum ki.

Ayrıca nickinle uyan bir açıklama yapıp Testament konserine de iki çift laf beklerdim. Bütün laflarım mı haksız be kardeşim..
  • linde_ • 21 Mayıs 2008 00:00 • #634272
    Ayrıca grammy ödüllerinden bahsetmişsin (:

En iyi metal performanslarına Deftones, Korn, Tool gibi grupları seçen kitleden ne beklenebilir ki? Bununla övünülsün..
  • Quannes • 21 Mayıs 2008 00:00 • #634273
    Woa!Tool'a laf yok o.O
  • thensk • 21 Mayıs 2008 00:00 • #634274
    hele korn a hiç yok.müzik bilgini baştan bir kontrol et üstad
  • linde_ • 21 Mayıs 2008 00:00 • #634275
    Korn'un ne yaptığını biliyorum. Bence sen kontrol et.

Yahu Korn'un neresi metal bana bunun açıklamasını yap sana Sahne önü bilet alıcam sana. Saçma sapan konuşmayın.
  • linde_ • 21 Mayıs 2008 00:00 • #634276
    Dinlediğiniz grubun ne yaptığını bilmiyorsunuz yahu. Korn Nu metal. Oradaki nu'nun anlamını biliyor musun hacı. Al sana bir de Chuck demeci vereyim. Bilgilerimi pekiştirmiş olurum.

"Böyle bir şeye katılmıyorum ve yapılan şeyler Death Metal adına yapılmıyor. Ben sadece bir grupta yer alan bir adamım ve Death, bir metal grubudur. 'Sizin bir stil oluşturduğunuza inanıyoruz' diyorsanız, Metal müzik için güzel şeyler yaptığımızı umut ediyorum. Ben bir Heavy Metal fanıyım, bu müziğin güzel taraflarını göstermek imkanı elimde varsa bunu yapmaya çalışırım. Özellikle son zamanlarda Metal müziği yaralayan yeni yeni şeyler çıktı, özellikle Amerika'da. Mesela Korn ve Limp Bizkit kesinlikle Metal değildir, gerçek Metal müziği yaralıyorlar ve bir an önce bu durumu düzeltmeliyiz. Burada yardıma ihtiyacımız var ve umarım son çalışmamız (The Sound Of Perseverance) gerekli yardımı sağlayabilir. Avrupa müzik konusunda daha zengin ve Amerika bu açıdan kötü durumda. Hammerfall ile beraber tur düzenlemiş ve insanları şok etmiştik. Gerçek bir metal turuydu, sahte metal ve hip-hop metal gibi saçmalıklar yoktu. Ortada sadece iki tane gerçek metal grubu vardı ve umarım böyle devam eder"
  • ODI • 22 Mayıs 2008 00:00 • #634278
    gecmis ve gelecek yoktur sadece sonsuz bir metallika vardır