-
Eleştiri kaldıramayan insanların çoğunlukta olduğunu unutmuşum. Bu tipler genelde bir grubu iç çamaşırından bilmemne konserinde bastığı mi notasına kadar bildiklerini idaa ederler. Bunları eleştiride bulunan insanlara kaba bir uslupla yutturmaya çalışırlar. Yaş muhabbetine girenlerin yaşının benimkinden 3 katı 5 katı olması farketmiyor. Önemli olan bir tartışmaya girdiğinde beyin yaşını karşındaki elemana kabul ettirmendir. Bir şeylere he eyvallah herkes Metallica'yı sevsin konserine gitsin, sevmeyen yazmasın demek oldukça sübjektif bir mantık. Biz kötü bir şey söylemedik Metallica dandik bir gruptur konserine gitmeyin demedik. Sadece tahminlerimizi ortaya koyduk ki adamların her konserinde onlarca eleman eziliyor. Sadece bu ince ayrıntıları söyledik. Tabi anlayana sivri sinek saz, anlamayana davul zurna az..
-
en ucuz bılet 5o yuh be
-
gitmeyin arkadaşım gitmeyin kafanıza silah mı dayıyorlar yahu bu ne 50 lira 100 lira paramız bol veriyoruz 350 lira değil 1milyar bile verrim bi daha mı izliycez metalika allasen ?
-
1 mılyar 5o yukarı vermem metallicaya pıyasa grpu olms para ıcın ıstersen bıdaha glır ist ver parayı hemen ucarlar
-
2 milyar bile verrim.
-
Ben vermem :) :P
-
20 ytl veririm. Üni-rock'la kıyasladığımda çok koyuyor bana.
Dark Tranquillity'nin, Opeth'in, Testament'in fanları Metallica'dan daha fazladır heralde. Birde bu açıdan bakmak gerek.
Şöyle bir mukayese ettimde:
Bir tarafta Testament çıkacak, bir tarafta Metallica
Bir tarafta Opeth çıkacak, bir tarafta Down
Bir tarafta Dark Tranquillity çıkacak, bir tarafta The Sword
Bir tarafta Crossfire, False in Truth çıkacak alt gruplarda, bir tarafta Hayko
Orphaned ve birçok grupta işin kaymağı oluyor.
Ayrıca bu festivalin bilet fiyatı Metallica'nın en dandik ufukta Metallica aranacak tribün fiyatıyla neredeyse eş değer.
İlk iki şık birbirine o kadar üstünlük gruplar değil. Fakat 3 ve 4.cü şıklar ve fiyat ibreyi değiştiriyor zannımca..
-
50 çok Metallica için diyosun demi arkadaşım şaka demi :) allahın dumanı 25 ytl istiyorsa metallicaya 50-350 feda olsun be:)
-
Testament'in neyi eksik arkadaşım. Sırf adında metal geçtiği için bu kadar seveni var bunu kimse inkar edemez. Testament 1980'de kuruldu, Metallica 1981. Testament'in 17 stüdyo albümü var, Metallica'nın 14. Testament'in Low'u var. Metallica'nın Master'i..
Şahsen bir fark göremiyorum.
Ve bu grup 28,50 ytlye konser veriyor. Metallica en az 50'ye veriyor ki arada hiçbir fark göremiyorum. Fiyat niye bu kadar biri bana anlatsın.
-
Sana bir soru: Metallica konserine gidince adam gibi yaşamış mı oluyorsun ?
Bence adam gibi değil, ahmakça bir yaşam tarzı. Bir tane insan uğruna rezil, rüsva olmak, ezilmek. Sonuçta oda bir insan ondaki kol, bacak sende de var. Sende bir isim arakla Metallica gibi bir grup kur. Çalış Lars gibi bir davulcu ol ki bu o kadar zor bir şey değil.
11 Mayıs 2008 Pazar | Yazan: linde_
ayrıca yasam tarzıyla ılgılı yanı bazı seylerı goze alamıyorsan,benımseyemıyorsan bu felsefeyı,ıcınden gelmeyerek kendını ınandırıyorsan ve korkuyorsan zaten 1-0 yenık baslamıssın bence macı cevırmeye calısma bırak boyle bıtsın..fark yememeye bak 1-0 fena skor degıl..