Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul
  • karayansıma • 14 Mayıs 2008 00:00 • #634250
    14 Mayıs 2008 Çarşamba | Yazan: nutu

eline sağlık. bende geçmiş konserlerin sarkı listelerini arıyordum.
    gayet güzel bir paylaşım:))
  • Delipunk • 16 Mayıs 2008 00:00 • #634252
    Metallıca zaten tüm zamanların en büyük kült gruplarından bir tanesi.ama ne yazikki haftaya askere gidiyorum konsere gidemicem gidinler iyi eglensin 10 yılda bir geliyolar .sallayın kafaları iyice kopana dek
  • thensk • 17 Mayıs 2008 00:00 • #634253
    dünyadaki en iyi grubu büyük ihtimalle son kez türkiyede görecegiz.45li yaslara gelmelerine ragmen hala savaşmaları bile takdir edilesi bir sey.hiçbir grup bunların yanına bile yaklasmadı yaklasamayacak.metallica ya laf atan ve neden laf attıgını bilmeyen sacma beyinler ise maymunu oynayıp gitmesin konsere niye bu kadar kasıyorlar kendilerini anlamadım gitti.kac kez metallica dinlemişler hayatlarında metallica yı sadece nemden mi ibaret sayıyorlar metallica nın daha nice kac sarkısı var en az nem kadar yogun kac kez mama said, bleed in me,house of jack built,low man's lyric dinlemişlerdir ki.metallica asagı ne kadar cok cekilmek istenirse o kadar yükselecektir
  • RAMSTEIN • 18 Mayıs 2008 00:00 • #634254
    Sana bir soru: Metallica konserine gidince adam gibi yaşamış mı oluyorsun ?

Bence adam gibi değil, ahmakça bir yaşam tarzı. Bir tane insan uğruna rezil, rüsva olmak, ezilmek. Sonuçta oda bir insan ondaki kol, bacak sende de var. Sende bir isim arakla Metallica gibi bir grup kur. Çalış Lars gibi bir davulcu ol ki bu o kadar zor bir şey değil.
    11 Mayıs 2008 Pazar | Yazan: linde_

peki sen neden metallica gibi bi grup kurup lars gibi basitce davul calip milyarlarca insanin tanidigi biri olmadinda 50ytl icin bagirinip duran biri olarak buralarda zaman kaybediyorsun merak ettim ?

cevap lutfen(eger verebilirsen )
  • linde_ • 18 Mayıs 2008 00:00 • #634255
    18 Mayıs 2008 Pazar | Yazan: RAMSTEIN

Özenme dönemlerimi atlattık Rammstein yeterince grup dinledim. Kendimde çaldım. Metallica'nın davul partisyonlarını artık davula yeni başlayan insanlar çalabiliyor. Biraz kafanızı kullanın. Müzisyenlik gibi bir hayalim olmadı hobi olarak yaptım. Laf soktuğunuzu sanmayın. Diğer laflarıma yanıt gelmedi. O zaman siz laf yiye yiye göçtünüz. Testament kimdir? Metallica kimdir? Ben kendi düşüncemi söylüyorum saçma sapan çocuk laflarını bana kullanıyor elemanlar bana. Yeni bir şey bulun. Bir grup eleştirildiğinde hep aynı muhabbet sen daha iyisini yap, sende öyle bir davulcu ol. Abicim biraz kendiniz bir şeyler bulun ortamdan çaldığınız lafları bak laf soktum gibi kullanmayın. Gideceksen gidersin konsere gidene lafım yok. Bilet almak için yırtınan insanlara küçük bir tavsiyede bulunduk. At gözlüğüyle bakmaya devam..
  • thensk • 18 Mayıs 2008 00:00 • #634256
    bu kadar dikkatle izlenip bir karınca bile incittiginde bile asagılanan ya da asagılanmak isteyen bir grup ise gercekten cok iyi bir grubuz.fuck the rules
  • almost honest • 19 Mayıs 2008 00:00 • #634264
    ara ara okuyorum yazılanları anlayamıyorum alın size metallica gidin işte neyi eleştiriyorsunuz ?? istediginiz metallica degilmiydi geliyorlar işte. yıllardır bitmedi bu eleştiriler ve metallica yı yuceltmeler load olsun reload olsun devam etti hep ama 99 dada herkez gitti eleştirenler dahil. gene aynısı ve yaşanacak gidilecek, keyfinize bakın.
  • ReigN13 • 19 Mayıs 2008 00:00 • #634265
    aynen katılıyorum.
  • terso-emo • 19 Mayıs 2008 00:00 • #634266
    kimse down dan bahsetmemiş..
  • ledzeppelin241 • 20 Mayıs 2008 00:00 • #634267
    arkadaşlar birşey sorucam..
    numaralı trıbunde numara ve koltuk sırasına riayet edilir mi? yani 2 tane biletim var yan yana ve yurtdısıdnan gelen bir arkadaşım için 3.sunu ayarlıycam...Ama bilet ve koltuk numaraları cok farklı olucak ve elbette bız beraber ızlemek ıstıyoruz..Ne dersiniz olur mu bu iş?