Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Metallica @ Ali Sami Yen - İstanbul
  • kare-te • 20 Temmuz 2008 00:00 • #634353
    metallica galatasaraylıymış
  • evrh • 21 Temmuz 2008 00:00 • #634355
    saha içi bilet 100 ytl isteyen mesaj atabilir.
  • evrh • 21 Temmuz 2008 00:00 • #634356
    bilet teslimi konser gunu elden yapılacaktır.iletişim için mail özelden iletebilirsınız davetiyedır.
  • cemo52 • 22 Temmuz 2008 00:00 • #634357
    3. katagori de biletim var 120 ylt [email protected] adresinden bana ulasabilirsiniz
  • cemo52 • 22 Temmuz 2008 00:00 • #634358
    3. katagori değil 4. katagori numaralı kapalı trubun de ilgilnenlerdn mail bekliyorum
  • Chuck_99 • 22 Temmuz 2008 00:00 • #634359
    bu ne ya kafa buluyolar ya sizle ,paramı verceksiniz birde bu adamlara bu konsere gideceklerin % 90 nıteomana tarkanada gidiyodur. dinlicekseniz adam gibi şeler dinleyin adam gibi addamlara para verin bu adamları köşe ettiniz zaten yeternce. kim bu ukala ne diyo diyosanız misal;
    http://www.garaj.org/notaliste.php?gm=Death

http://tr.wikipedia.org/wiki/Death

baba parça;
    Death - The Sound of Perseverance -09 - Painkiller

ruhuna fatiha gibi bu parça of of

hadi birde abilik yapaym stad krokisine aşağdaki linkten bakın

http://www.metallica.com/ivergence/Image/Venue_Istanbul.JPG

kızmayın darılmayın kalın sağlıcakla parasız festivalde bulusalım

parasız festival= barışarock

saygılar
    16 Temmuz 2008 Çarşamba | Yazan: gumre

uzun zamandır bu sitede hiç yorum yazmıyordum ama sen biraz galiba fazla mı saçmalamışsın ne?Ben bu konseri en önden izleyeceğim borç harç bir şekilde aldım biletimi de.Ha verdiğim para çok mu fazla evet öyle açıkcası bir ton küfür ettim fiyatları öğrendiğimde.Ama bu metallicanın değil Türkiye'de ki organizatörlerin suçu.Ha ama niye verdim bu parayı çünkü Metallica benim için çok özel bir grup ben bugün müzik yapıyorsam,gitar çalıyorsam bu işi hayatımın sonuna kadar yapmayı düşünüyorsam bu en çok Metallica sayesindedir.Gittiğim konser ne Metallica'nın ödülleri içindir ne de başka birşey.Şöyle düşün madem Death dedin ordan gidelim. Chuck Schuldiner yaşıyor olsaydı ve Death ülkemizde konser veriyor olsaydı ve bu konser için biletler 350 lira denseydi ona gitmez miydin? Veya tercihini sadece beleş(!) olduğu için,içinde bir çok dalavere,yalan dolan olan ve bizans oyunu dönen Barışarocktan yana kullanır mıydın yine?Örnekler verirken lütfen biraz daha düşün ve neye göre kime göre konuştuğunu düşün.Senin kadar hatta yüksek ihtimalle senden daha fazla Death ve de Chuck Schuldiner hayranıyım ama verdiğin örneğin ne işe yaradığını,kime neyi gösterdiğini anlayamadım.Ayrıca Death'i çok seviyorsan ve illa ki de bi örnek vermek,Death'in ne olduğunu tam anlamıyla göstermek istiyorsan bir cover olan Painkiller'dan önce(Bunu da copy paste yapmışda yazmışsın gibi bir his doğdu içime nedense) Chuck Schuldiner'ın dehasını tam anlamıyla ortaya koyduğu Symbolic albümünü ne bileyim Human albünü vs. örnek gösterirsin.Her neyse uzun lafın kısası.Herkesin tuttuğu kendine diye boşuna denilmemiş.Bırak(ın) kim ne isterse onu yapsın bunu eleştirmek,aşağılamak,yok şöyle yok böyle demek sadece kendini(zi) tatmin etmekten başka bir işe yaramaz.

(Bu arada ne Teoman, ne de Tarkan konserine gitmişliğim vardır)
  • sunmoon_13 • 22 Temmuz 2008 00:00 • #634360
    bu ne ya kafa buluyolar ya sizle ,paramı verceksiniz birde bu adamlara bu konsere gideceklerin % 90 nıteomana tarkanada gidiyodur.

Tarkan ve Teoan dinleyen bir insanın metallica dinlemesi yasak mı?
    aşın bunları artık.
  • gumre • 23 Temmuz 2008 00:00 • #634361
    dır dır dırr..
  • cemo52 • 23 Temmuz 2008 00:00 • #634362
    4. katagori biletim var [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz
  • all_eyes_10_me • 24 Temmuz 2008 00:00 • #634363
    @ chuck99

mükemmel yazmışsın da sonuna düştüğün dipnot nedir hocam yahu?