Anam siz değil misiniz müzikte şiddeti seven? Al sana şiddet? Öyle yatakta zıplayıp kafa sallamakla olmuyor... Anarşiyi sokakta yaşayın bakalım... Metal müziği yaşatın! Ne insan hakları kaldı "ben de vurayım. puşt bana şişe attı" geldi değil mi.. Oh olmuş nedir abi ya?
gırıste suyumu aldılar, ıcerde su bulamadım... sahne onu bıletım vardı ama guvenlık sanırm sahne onunde yer kalmadgı gerekceysyle benı sag tarftaydım ıcerı almak ıstemedıler. 5 10 dakıka bekledıkten sonra zar zor gırdım, sahne onunden sol tarafa gecırdıler . sag tarfta sonradan gelen 3 kız daha vardı sahne onu bıletı olan, onlar gıremeden gıttı sonra naptılar bılmıyrm. sol tarfta ıse kızlar ezılmesın dıye bıletı olmayanları bıle sahne onune almıslar. komık geldı benı sag tarfta bıletım oldgum halde beklettıler yer yok dıye, tabı o zaman komık gelmemıstı :) konser superdı ama onden bas ve davul ıkılısı cok rahatsz edıcıydı, sound ı alamadım net . bıde ahah soldan cıkan atesı yanagımda hıssettım :) kactım hemen oradan hahah cok ıyıydı ama sahne sovları . ozellıkle bır kac yerde kurulu mıkrofon olması ıyıydı ve en cok sevdgım yan ıse kameranlar muhtesemdı. cok ıyı goruntu aldılar helal olsun :) ekranlar superdı :) bır de Kirk'un penası bende daha nolsun :) ahah gercı kullanmıamıs sanırım ama olsun hehe :) bır de nerdyse hıc kufretmedıler helal olsun dıyorum tekrr!
Vallahi mükemmel bir konserdi. Metallicadan daha iyi metal yapan gru olabilirki çok az oda ama ondan DAHA İYİ SAHNE PERFORMANSI OLAN GRUP OLAMAZ. Fazla lafa gerek adamlar dün yerleri gökleri inletti helal olsun bu yaşta bile METALLİCA SEN BİR NUMARASIN.
enerjisini sonuna kadar kullanan bir metallica vardı dün gece. sahne şovları ve performansı o kadar iyiydi ki kusur aramak yanlış olurdu. patlayıcıların ve o yan taraflardan bi anda yükselen alevlerin sıcaklığı aooovvv dedirtti doğrusu. pogo pogo diye yırtınan ama bi o kadar da korkan gençlere sad but true' da hemen hemen 10 metre çapında boş bi alan açtık. tabi ilk atlayan olmak cesaret isterdi :) o kadar kişinin açılan boşlukta birbirine girmesi delirticiydi. çünkü ayakta kalan çok az kişi olmuştu :) jamesin o parmak hareketleri çok güldürdü :D kameraların görüntüsü onun elindeydi. yaptığı hareketleri de orda olanlar bilsin;) lars seneye yine burdayız dedi ama bilmiyorum. sanırım metallicanın en çok sevdiği seyirciler arasında olduğumuz kesin. hangi konserde meksika dalgalanması gördünüz? :) ya da tribüne inat yere çöken saha içindeki dinleyiciler ne demeli? sahne şovuna karşılık biz de de trübün ve saha içi şov vardı. kısaca gelmeyen çok şey kaçırdı...
gercekten ınanılmaz bır geceydı. sahne onu bıletımız olmamasına ragmen james ın burun kıllarını sayacak mesafeden konserı ızledık desem yerıdır acıkcası konser baslamadan amcaların performansı hakkında suphelerım vardı ama sahneye adım attıkları anda butun suphelerımı gomduler konser sonundakı pena-baget savaslarından maglup cıkamamak acı verıcıydı ama yınede hersey mukemmeldı .... bu arada yanımda lars ın attıgı baget e atlıyan 3 eleman vardı ucu de bırbrıne ırakmaya nıyetlı degıldı akıbetlerı hakkına bılgısı olan varsa paylassın