-
boşlukta gibiyim herşey o kadar hızlı başladı ve bitti ki rüya gibiydi sabah tuzlada başladı herşey evden çıktığımda saat 13:00 falan kalp atışlarım hızlanmaya başlamıştı bile pink floydla rahatlamaya çalışıyodum otobüse atladım ama aklım konserde olduğundan yanlış binmişim okmeydanı taraflarında indim ordan bi otobüs daha.. kendime güle güle gidiyorum:D stada vardım ve şöyle bigerinip bi sigara yaktım ve tavafa başladım yeni açık girişi çok kalabalıktı ve karnımda sinyal veriyo cebimdeki 10 ytl ile 2bira ve bi paket sigara almam nedeniyle son kuruşlarım tabi napsam iyi gaspa çıktım karfur a taza kaşarın barkotu kolay soyuldu kafamda güsel elimde kaşar :D ekmeği paramnan aldım allaha şükür! :D sonra çıktım köfteciden bi domates artık mide sorunum yoktu birayı metallicaya saklıyodum arada kavga oldu tişörtler yırtıldı ama sonra heralde düzelttiler durumu üzücüydü benim için. kalabalığın arasından nasıl oldu girdim yeni açık a güvnlikle konuşuyorum 'birazdan burdan atlıcam beni durdurabilirmisiniz ' :d falan die sonra baktım bu plan yemiycek vip yakınında müziğe verdim kendimi pentagram çıktığında başka bi boyuttaydım dışardan soktuğum biramı(ki suyu adılar birayı görmediler salaklar :D )pentagram_BİR çıktığında bitirmişim.KAPALI BU ARADA MUHTEŞEMDİ BEŞ KİŞİLİK Bİ GRUP HEADBANG YAPIYODU SONRA Bİ TANEDE 3 NOLU GİRİŞİN BANA GÖRE SAĞ TARAFINDA DA FENA HEADBANG YAPAN Bİ ÇOCUK DAHA VARDI.PENTAGRAM ŞARKILARI HEP BİR AĞIZDAN SÖLENDİ VE ALKIŞLANDI.Ogün abi vip den izliyodu kim bilir içinden ne düşünüyodu.sonra baktım olmaycak girişe indim saha içine girenlerin arasında kayboldum gözümü açtığımda saha içindeydim down çıkmıştı ben saha içide dolanıyodum bi kaç kişiyle sohbet ettim falan tanıdık bakıyorum bu arada sol tarafa sahneye doru ilerledim 08:45 falan Bİ BAKTIM SAHNE ÖNÜ AÇILDI.GÖZLERİMİN İÇİ PARLIYODU AMA VÜCUDUM DONUP KALMIŞTI Bİ KAÇ SANİYE SONRA BEYNİM EMİR GÖNDERDİ AYKLARIM HAREKETE GEÇTİ. YEAHHHHH İÇERDEYİM
-
ekmeği parayla almış :D helal olsun... biz de her boku gasp edip sigarayı paramızla alırdıkçok koyardı D:
-
tammm fade to black çalıyordu ki....
acı haberi alıp terketmek zorunda kaldım.
terös saldırısı yani bombalama eylemi bizim caddede olunca zilyon tane telefonu cevaplamak için artı kim öldü kim kaldı diyerek bir heyecanla dışarı çıkmak durumunda kaldım.
benim için 22:30a dek süren ve tuhaf anısı olan bir konserdi.
james bir yaşlı kurt, hala süper performans..
meksika dalgası hooooop hepsi güzeldi.
de... bi tuhaftık işte.
-
ACİL<METAL
ROB geliyor ilk gözlerimin önüne
sahnenin solunda olmamdan mı bilinmez
alt dudağı üst dudaklarının üstünde kısık gözleriyle..
KIRK ne güzel saçlar onlar ya..
Ruhunu gözlerinden akıttı sanki gitara
JAMES kaç yaşında acaba beni gömermi sorsam:D
gözüne kestirdi yine birini yiyecek gibi...
LARS yanlış yere atsada bagetleri :D
Canı sağolsun bi dahaki konsere demek ki!!
-
pentagram değil metallica lars ın bageti kardeş..
-
bir hışımla geldi geçti :)
-
harika bir konserdi ya gerçekten.. Zaman ne gösterir bilinmez, fakat sanıyorum ki Metallica, her şarkısına sesinin yettiğince eşlik eden bu coşkulu kalabalığın karşısına en az bir kez daha çıkmaktan mutluluk duyacaktır ;)
-
bi defa daha gelirlerse bu sefer sahneye kadar yolum var :D bagetleri LARSın elinden alcam :D
-
pentagram değil metallica lars ın bageti kardeş..
29 Temmuz 2008 Salı | Yazan: kararti
satarmısın? :D:D
-
off of :( çabuk bitti sanki rüya