Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GaRaJ Metallica'ya Gidiyor!

Bu konu şu haber ile ilgilidir: GaRaJ Metallica'ya Gidiyor!
  • shaw • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634782
    konser için bi resmi bile olan yok mu:(
  • dark_ambient • 30 Temmuz 2008 00:00 • #634783
    Konu metallica ama ben olaya başka bir perspektiften bakıp metallica nın performansından öte burda Lars Ulrich'e gönderme yapacağım..

Yine harzaman ki gibi Lars ın dünya ritim kaçırma şampiyonluğunu kimseye kaptırmadığı konser oldu .. Bateriyi çalarken çok zorlanıyor gibiydi daha ilk şarkıdan o kadar çok terledi ki izlerken yoruldum.
    Yav abicim bir insan bu kadar mı sabit ritm çalar? Hiç mi atraksiyon yapmaz kardeşim ? bu adam değil değilmiydi deli gibi aksak ritim atıp yardıran, bozuk parayı duvarda sektiren aşmış dabulcu

Açıkçası zaman çok eskitmiş çok değiştirmiş tanıyamadım ben biraz daha iyi performans beklerdim..Artık bu konserden sonra gözümde larsın krizması biraz daha çizilmiştir
  • APignorance • 31 Temmuz 2008 00:00 • #634784
    Beton'un özel haberi:
    Purple Concerts'in 2009 yılında düzenleyeceği 2 günlük festivalin 1 ci headliner 'ı yeni albümüyle Metallica grubu.Katılımın 80-90.000 olarak beklendiği festivalin biletleri Aralık ayında satışa çıkacak.
  • Smith Wesson • 26 Ağustos 2008 00:00 • #634785
    bozuk parayı duvarda sektiren aşmış dabulcu

Hmm... :)