Ajdarla Kolpa'yı aynı kefede değerlendiren bu saçma zihniyetinizi kınıyorum.Siz bişeyler yapın onu görelim dinleyelim nasıl oluyormuş bu iş öğrenelim. Bir çok yorumda çamur atan gerisine de aldırmayan jiwago'yu da yine ayıplıyorum kendini bilmezliğinden dolayı.
Bir grup barda çalıyor diye kötü değildir.Kaçınız bir barda yıllarca düzenli program yaptınız? Yapıyorsunuz? Uzun zaman kolpa ile aynı gün aynı sahneyi paylaşmış bir insan olarak hepsinin de gayet iyi müzisyenler olduğunu gördüm ve duydum.Tebrik etmeniz size bişey kaybettirmez. İğneyi kendinize batırın öyle yazın. Bu kafayla nereye gidiyosunuz anlamıyorum.
kolpa kaka, bilmem yaramaz, o şöyle bu böyle kendine güvenen eurovisiona katılsın çok bilmişler :)
Çok iyi biliyosan sen yap, emeğe saygı göster, yok rep ver yok şunu yap..Forum mu burası, her gelene şu lafları söylemek zorundamıyız ? Sevmiyosam sevmiyorum, niye sevmediğimi sölüyorum. Sevdiklerime ve desteklediklerimede aynı oranda destek çıkıyorum, eğer okumuşsan eski yorumlarımı bunlarıda görmekte zorluk çekmezsin. Senelerce barda çıkmış program yapmış..Banane..Bar programlarına mı yorum yapıyorum ben? Albüm çıkarmışlar, şarkılarını dinledim myspace'ten beğenmedim..Bu kadar basit.