Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'N Coke 2009 @ İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Rock'N Coke 2009 @ İstanbul
  • beru • 20 Nisan 2009 00:00 • #637610
    nerde eski rock'n coke lar:( valla çok traş yaa emre aydını geçtim diğer gruplar ne öyle ...???? çoluk çocuğum olsaydı eğlendirmeye götürürdüm ... elma şekeri ve emre aydın:)
  • basçı_fare • 20 Nisan 2009 00:00 • #637611
    bir sene aradan sora anca arayı Iron maiden kapatırdı. hah gülesim geldi çıkan gruplara bak ya
  • acilgünah • 21 Nisan 2009 00:00 • #637612
    Rock'n Coke'tan hep tiksindim. Gitmem diye büyük yemin etmiştim hatta. Ama sanırım tükürdüğümü yalamam gerekecek. Prodigy nerdeyse ben oradayımdır. Evet.
  • carnage13 • 21 Nisan 2009 00:00 • #637613
    linkin parkmı waw en sağlamı bu olucak korn dan sonra
  • VokHaL • 21 Nisan 2009 00:00 • #637614
    Yazık be. 1 sene ara veriyorsun, ama 1 arpa boyu ilerlemiyorsun. Arkadaşlar çok güzel yazmışlar. Ayrıca F1 alanı saçmalığıda ne anlam veremedim...
  • cthulhu • 21 Nisan 2009 00:00 • #637615
    Herkes Emre Aydın' a takmış daha önce MTV Türkiye tarafından Türkiye'nin en iyisi seçilen Emre Aydın'ın 2008 MTV EMA'da Avrupa'nın en iyi sanatçısı seçildiğini nedense kimse söylemiyor saçma sapan espiriler döndürülüyor yok elma şekeriymiş falanmış filanmış. Bu Kolpa organizasyona Emre Aydın bile çok bence ama neyse. Herkes boş bulduğu yere çadır kurmayı ihmal etmesin , beklentiler boşa çıkmasın gençler ;)
  • tuchi894 • 21 Nisan 2009 00:00 • #637616
    hızlı girdiler çabuk söndüler...bu kadar büyük bütçeli bi organizasyonda istikrarı sağlamak bu kadar zor mudur?
    düşük bütçeyle harikalar yaratan organizatörler ve organizasyonlar karşısında saygıyla eğiliyorum ve daha çok eğleniyorum efenim=)
    zeytinliyi dört gözle bekliyorum ;)
    16 Nisan 2009 Perşembe | Yazan: simONbass

aynen katılıyorum, tüm eziyetlere rağmen zeytinli, rock kültürüne daha yakın bence, eğlence ucuz ve sınırsız;)
  • jiwago- • 22 Nisan 2009 00:00 • #637617
    Herkes Emre Aydın' a takmış daha önce MTV Türkiye tarafından Türkiye'nin en iyisi seçilen Emre Aydın'ın 2008 MTV EMA'da Avrupa'nın en iyi sanatçısı seçildiğini nedense kimse söylemiyor saçma sapan espiriler döndürülüyor yok elma şekeriymiş falanmış filanmış. Bu Kolpa organizasyona Emre Aydın bile çok bence ama neyse. Herkes boş bulduğu yere çadır kurmayı ihmal etmesin , beklentiler boşa çıkmasın gençler ;)
    21 Nisan 2009 Salı | Yazan: cthulhu

Hiçbir grubun hayranı mtv'nin sitesinden 24 saat aralıksız oy atıcak kadar boş ve gerizekalı olmadığı için emre aydın avrupa'nın "sözde" en iyi sanatçısı seçilmiş olmasın ?
  • cthulhu • 22 Nisan 2009 00:00 • #637618
    22 Nisan 2009 Çarşamba | Yazan: jiwago-

Bu dediğin grupların arasında Tokio Hotel olduğunu unuttun sanırım ya da bilmiyor rastgele yazıyorsun ? O değilde sen oy veren herkesin bir nevi günahını alıyorsun 24 saat oy verecek kadar Emre Aydın fanı olan gencler tas catlasa bi elin parmagını gecmez sen oy veren herkesi bu kefeye koyuyorsun onu geç verdiklerini varsay Türkiyede'den bir sanatçı dünyaca ünlü bir müzik kanalında birincilik elde ediyor ister dinle , ister dinleme keyfin bilir gururlanıp göğsün kabaracağına hala laf sokmak için saçma sapan muhabbetlere giriyorsun. At gözlüğüyle bakma arkadaşım
  • yerenay • 23 Nisan 2009 00:00 • #637621
    Başka ne atraksiyonlar olacak?