-
The Prodigy
Nine Inch Nails
Jane's Addiction
yahu bu üç ismi bir arada görmek kadar kutsal bir şey olablir mi, tarzı uymayan başka konserlere gider de, bu kadar rock ve tekno tarihinde köşetaşı üç grubu birarada bulup da şükretmeyene ne diyim ben..
-
Ben bir rockistanbulu bilirim o kadar. Bu kadar eğlendiğim bir festival olmamıştı...
-
arkadaşlar herkesin müziğine emeğine lütfen saygı gösterin bu ne böyle b.oktan gruplar yok bilmem ne falan yazmayın gerçekten artık bu yorumları okumaktan sıkıldı insanlar beğenmiyorsanız gitmezsiniz bu kadar basit ama hayattaki en kötü şey bi insanın emeğini yok sayıp ona mantık dışı şeyler söylemektir bu tür söylemlerden lütfen kaçınalım eleştriniz tabi ki olur ama hakaret etmeden bunu dile getirin herkese saygılar
-
rakın koka yakışan da budur zaten:D
-
dandik mandik, böyle festivaller olsun da, festivaller arası rekabet falan ayağına diğer festivaller ucuzlasın :D
-
Rock'n Yok.
-
bu ne biçim festival be?insan bi şuraya heyecan verici bir isim koyar.grup 84'ü koysan daha heyecan verici durur.
-
sadece prodigy için bile gidilir
-
-
yine dayanamadım..
heavy metalden başka müzik dinlemeyen bazı kişiler heavy metal gruplarının çıkmadığı festivalleri b.kluyorlar. ama bilmiyorlar ki ( ya da biliyorlar ama kendileri sevmedikleri için başkalarının da sevebiliyor olacağını bilmek istemiyorlar) nine inch nails ve prodigy gibi grupların müzik tarihindeki yerlerini ya da kaiser chiefs gibi linkin park gibi yeni nesil rock müziğinde önemli yer edinmiş grupları ( jane's addiction, santigold,howling bells gibi grupları zaten tanıdıklarını bile zannetmiyorum) ve ( alternatif sahnedeki ) özellikle yerli underground -indie müziğinin önemli gruplarının ve popüler Türk rock müziğinin önemli gruplarının hepsini bir arada barındıran bir festival Türkiye'de yapılabilecek her türlü heavy metal de dahil festivallerin ve bu tip müzik yapan genç grupların önünü açacaktır.
her sene bok gibi denir ama her sene yine çok güzel geçer bu sene de çok güzel gececek.. adı gecen head liner grupları canlı dinlemek özellikle bu heyecanlı gençler için önemli bir tecrübedir at gözlüklerini çıkarın ve değişik müzik dallarında neler oluyor tecrübe edin.. (maddi durumu olmayanlara bişey diyemem tabi...)
ayrıca unirock ..vs de var.. onları tercih edebilir insanlar.. ama bu tarafı tercih edenlere de saygı duymalılar.. bu gruplara da özellikle....
ps. : ben iki festivalide ilgiyle takib ediyorum ve destekliyorum tüm bunlar biz müzikseverler için güzel organizasyonlardır.
sevgiler..