-
Ben sevdiğim grupların orjinal cd sini almaktan yanayım.Siz?
-
ben de aynı seyi yapiorum acikcasi... cokcok sevdiim qruplarin orijinal cdsini aliorum ama bunun tek nedeni var : kopya cdler kesin 1cizirti,bozukluk cikartiyo... aslinda vercek param olsa hep orijinal alirim,hem daha kaliteli ses olur hem de emege saygi flm.... ama cok paaali yaaaa :((
-
valla aslında sonuna kadar orjinal cd taraftarıyım ama dediğiniz gibi çok pahalılar. onun için ancak çok sevdiğim ve değer verdiğim sanatçıların albümlerini orjinal alabiliyorum.
-
ya tabiki kopya cd iyi.eyer şu kopya işi olmasa bilmiorm napardım.yane müzik bu ya önemli olan para kazandırmasından cok herkese ulasmasıdır bence.müzik piyasasını bu kadar paracı irenc bi sektöre dönusturen o mtvnin plak şirketlerinin de götünde patlasın.walla baya bi kolleksionum war 1 tane urge overkill orjinal oda nerden gelmişse.ya ne emeğinden bahsedionuz siz o korsan satan adam onlardan daha cok emek weriodur o işe.yani emeğimizi istioruz die ağlıyo o ünlüler ulan ya inşaattaki amele naapsın o zaman.o adamın emeğini kim ona wercek.abi dünya böle gidiosa gidiodur sen keyfine bakcan.yane alırım 2 milyona korsan cd mi.hatta bu ara karma mp3 cdleri onlar daha da iyi 200 e yakın sarkı oluo 2 milyon.bide rus olanlar war onlar baya iyi oluo içinde grubun resimleri sarkı sözleri filan oluo.
-
helal ossun beah
-
Ya tabiki orjinal cd ama öğrenciyiz we cdler en az 20 milyon. Hatta benim dinlediğim müzisyenler her yerde bulunmuyo d&n da falan bulunuo çoğunlukla bu yüzden 26 hatta 35 milyona bile çıkabilio fiyat bu yüzden kopya tercih ediorm ama fanatiği olduğum insanları orijinal alıyorum iki hafta aç kalıyorum ama açıkçası buna deyiyo. bu arada bulunmuo dediğin cdlerin kopyalarını nerden buluosun derseniz beşiktaşta sinanpaşa işhanında pentagram grubunun bateristi cenk abinin dükkanı war pena müzikevi. çok geniş bir arşivi war istediğiniz tüm albümleri kaliteli bi çekilde kapaklarıyla beraber bulmak mümkün.
-
arkadaş sevdiği grupların orjinal cd sini alıyormuş :))))
sevmediklerini dinliyormusun ? ya da topluca alıp çöpemi atıyorsun? :)
-
Ben albüm çıkarsam... İsteyen alsın abi benim korsanımı ya da kopyamı ben dinlenmek istiyorum para kazanmak değil! Müziği de para için yapmam hatta internete ben şahsen koyarım full mp3 lerimi ;)
Benden bu kadar ;)
-
Ya tabi ki orjinal almaktan yanayım ama album alcagım zaman en az 3-4 tane alıyorum orjinal alsam en ucuzu 20 milyon 20x4=80 milyon yapıyor!Şimdi korsanını alsam 8 milyon.Tamam emeğe saygı falan ama sanki onlarda bizi biraz sömürmeye çalışıyor gibi!İsteseler yarı fiyatına da satabilirler çünkü iyi yabancı albümler yerlilerden daha çok satıyor ama nedense yerliler 7-8 milyonken yabancılar 20 milyonun altına inmiyor.Bence plak şirketleri orjinal alın sanatçıya yardım edin diyecegine Türkiye gibi alım gücü düşük bir ülkenin şartlarına uyum saglamaya çalışmalı.
-
orjinal cd! kopyalar cd'nin bütünlüğünü bozuyo.. ama orjinale harçlığım yetmiyo!!!!!! ya bu kadar pahalı olmak zorunda mı? diyorum doğal olarak. ama sevdiğim grupların albümlerin kan emici şeklinde babama aldırmaya çalışıyorum. gerçekten kopya ve orjinal arasında büyük fark var.