-
fiyatlar çok uçuk arkadaşlar..orjinale yetişmek mümkün değil...kaset alırken de böyle bu.....korsan kasettede neyle karşılaşıcağını bilmiosun....yani gidip sırf içindeki bir parça için albümünü aldığım gruplar oldu....öyle bişi oluyo ki dinlemek istediğin o parça dandir dundir çalıyo hevesin kursağında kalıyo haliyle......ama yinede 1 tane orjinal alıcağıma 3-4 tane korsan almayı tercih ediyorum....
-
bende cogunlukla ayni fikirdeyim.yerli ve kaliteli grupların,insanların albumlerini orjinal almaya calisiyorum.yabancilarda ise malumunuz kopya.özellikle mp3 ler cok uygun bnce.kaset olayını bilemem ama eger cd olarak kadıkoy akamr pasajının arkasında ve o hizadaki yerlerde istenen albumu bulabilirsinz.genelde bi sorun cikmiyo...bilgilerinize
-
TABİKİ DE ORJİNAL AMA YABANCI ALBÜMLERDE DE KASIYO BE O NEDENLE ONLARI KORSAN ALMAK ZORUNDA KALIYORUM.. BU ARADA GÜZEL Bİ KONUYA PARMAK BASMIŞINIS YANİ TEBRİKLER :)
-
Para yok olsa da içki sigara gidio
eğer düzgün bi işim ve brz param olsa sevdiğim tüm grupların orjinal cdsini alırım. Ama yok işte. Üzgünüm ama sevdiğim grubun yeni albumü çıkarsa onu dinelemk için aylarca para biriktiremem, acilen dinlemem lazım. Ki zaten eski orjinal albümler bile yenileri kadar pahalı. Bizim suçumuz mu şimdi? Yinede sevdiğiniz grubun orjinal cdlerini almaya çalışın çünkü ülkemize bu sayede daha rahat gelebilirler.
-
arkadaşlar oks yaa..herkes orjinal cd almak ister ama çook pahalılar,1 orjinal cd fiyatına 10 mp3 alınır,zati önemli olanda müzik bence 2 grubu kaliteli dinliceme 20 grubu kopya dinlemeyi tercih ederim..