Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock dinleyicisi kimdir?

• emrevatans • 5 Mayıs 2004 18:59 • #432113
    rock dinleyici;iki kişilik olması gerekiyo bu Türkiyede saırım..gündüz ve gece..
  • specops • 6 Mayıs 2004 23:10 • #432130
    rock dinleyicisinin belli bir kalıba sokulmaya çalışılması çok saçma bir durum. Şunlar şunlar rock dinleyicisidir şunlar şunlar değildir gibi birazda megalomanik bir bakış atmış bulmaktayım buraya cevap yazanları ... bence gerçekten hoşuna gittiği için dinleyen herkes rock dinleyicisidir ... ayrıca rock dinleyicisi rock tan başka müzik dinlemez diye bir kaide olduğuna da inanmıyorum yeri geldi mi pop ta dinleriz metal de dinleriz gerekirse fasıl'a da gideriz, bir insanın her an aynı ruh halinde olmasını beklemek saçmalık ...
  • Silvermage • 7 Mayıs 2004 11:08 • #432132
    Teşekkür ederim....tam beklediğim cevaptı :)))))))
  • uuucar • 7 Mayıs 2004 19:56 • #432136
    rock dinleyecisi diye bir kavram oluşturmak yada toplumdan farklıymış gibi göstermek-gösterilmek-bana oldukça saçma geliyor!rock dinleyecisi diğer insanlar gibi yaşar.fakat bir insan okuyorsa düşünüyorsa yani sanat,bilim,felsefe... bunlardan birine yada daha fazlasına ilgi duyuyorsa türkiyede farklıdır.ben rock dinleyipte popstar,aptal dizileri izlaeyen insanlar tanıyorum.onun için her insanın kendisine göre doğruları vardır ve bu doğrularına göre yaşar!
  • ScarFace • 9 Mayıs 2004 11:57 • #432158
    specops'un yazdığı şey benim kafama takıldı.belkide anlamadım.Şimdi rock dinleyen bir insan halet-i ruhiyesi değiştiği zaman pop a da yönelebilir ve bir iki parça dinleyebilir sonucunu çıkardım.Bu bana uymuyo.Yani çok karamsar bir anımda odamda yanlız otururken birden mutlu olduğumu anlıyorum ve pat Gökhan özen cd sini takıyorum ufak at civcivler yesin nidaları eşliğinde vakit geçiriyorum.bu mudur? yoksa çok üzgün bir anda sezen aksu dinlemek.bu olabilir belki Sezen aksu'ya bişey diyemem ama eğer rockçu adam arada bir popa yönelebilecekse bu hepsi mi olmalı?yoksa belli istisnalar mı dinlenmeli.Mesela ben klasik müzik çok dinlerim.Nino Rota mesela.ama hiç bir durumda arabesk yada pop müziğiğe yönelmedim.Bu konu hakkında görüş paylaşabilecek arkadaşlar yada beni aydınlatabilecek insanlar vardır mutlaka.Sabırla beklemekte olduğum bilginize...
  • Loogie • 10 Mayıs 2004 19:34 • #432182
    değişiktir.
  • farewell • 11 Mayıs 2004 00:23 • #432183
    rock dinleyicisini herhangi bir standartlandirma altinda merak etmeyendir. rock dinleyicisi nasil olmalidir gibi , kistas getirisi olan cevaplar bekleren sorular sormayan , başlik açmayandir.
  • EasyRider • 11 Mayıs 2004 05:27 • #432188
    Bilmiyorum kimdir?

-Rock dinleyicisi kimdir- sorusuna verilecek cevabım;
    -rock müzik dinleyen şahıs- olur.
    Davranışlar insanın kişiliği ile ilgili,bir sürü angut tanıyorum rock
    dinleyen,ama bir sürüde sağlam arkadaşım var.bu bir zevk meselesi,
    belli bi standartı yok.
    şunu yaparsan rockçısın,bunuda yaptınmı daha bi rockçısın diye bi şey yok bence
    üstün bi tarafıda yok tarafsız düşünürseniz;aynı futbol takımını tutan insanlar birbirlerini de tutarlar,burda herkesin yazdığı yazıların ortak paydası bu.
    Ben önce insan olmalı derim,..
    adam ol canımı ye..
  • JackSparrow • 12 Mayıs 2004 00:25 • #432200
    Rock dinleyicisi rock dinniyorum ayağına yatıp aşk şarkılarının altına rock sesleri koymuş grupları dinlemez (şebnem ferah, teoman, haluk levent, evanescence v.b. gibi)

Rock dinleyicisi rock dinliyorum ayağına üstüne siyah tişört geçirip karı kız peşine koşmaz..

Rock dinleyicisi eskiden deli gibi headbang yaptığı grupları üç beç farklı çığırtkan grup görünce satmaz üstüne arkasından konuşmaz (metallica ya yapılanlar en ii örnektir)

Rock dinleyicisi müziği bir kenara atıp vokal yakışıklı die güzel die gidip o grubun albünü alıp sonrada bu işi gerçekten yapanlara bok atmaz (The Rasmus, Evanescence v.b. gibi)

Rock dinleyicisi o müzik değil bu müzik o güzel değil bu güzel die müzik türleri arasında kesin yargıya varmaz ama sevmediği müzik tarzlarını fazla sallamaz (rap, pop ve arabeske bazılarının yaptığı gibi)

Rock dinleyicisi sanatçının ta kendisidir sanatçı halkının sorunlarını dile getirir eline gitar alıp seni seviyorum aşkım tarzında şeyler sölemez banel kaçar (Sanatçıları susmuş bir ülke öksüz kalmış bir çocuğa benzer. M.K.Atatürk)

Rock dinleyicisi dinlediği rock gruplarının ülkesinin vatandaşı gibi davranmaz, özenmez, özendirir...

Rock dinleyicisi isyankardır, hayatın acı yönlerini söyler, açık sözlüdür, kalıba göre şekil almaz, piyasa yapmaz, müziğini sistemi eleştirmek veya düzeltme amaçlı kullanır başka amaç için kullanmaz...

Rock dinleyicisi öznenti değildir ama dinlediği kişilerin yaşam tarzlarını örnek alabilir. Bu çok ince bir çizgidir ve sürekli yanlış yorumlanır...

Rock dinleyicisi dinlediği müzik ingilizce,almanca v.b. dillerde olmasına rağmen arkadaşları arasında konuşurken ''eywallah baba''
    ''sağol kardeş'' yerine ''thanks man'' ''o.k.'' ''yeah'' gibi cümleler kullanmayandır...

Rock dinleyicisi hernekar dinsiz die yorumlansada rock dinleyicisi Dünya'lı olduğunu savunandır ve etnik ve dini kökene önem vermeyendir. Kendisi istediği dine mensup olabilir bu durumda özgür olduğu gibi zaten özgürlük savunucusudur..

Rock dinleyicisi hayatınızda görebileceğiniz en anlayştı insandır..

Rock dinleyicisi biraz kabadır ama vicdansız değildir.

Rock dinleyicisi pisikopat olabilir ama tamamiyle kötü değildir.

Rock dinleyicisi sadist olabilir ama tamamiyle mazohist değildir.

Rock dinleyicisi herkesin kendisi gibi olması için çaba göstermez çünkü o hertürden insana ihtiyaç olduğunu bilir. Rock dinleyicisi enerjinin + ve - den doğduğunu bilir. Hem iyiye hem kötüye ihtiyaç olduğunu bilir. Çünkü rock dinleyicisi bilirki bir şeyi değerli kılan onun zıttıdır.

Rock dinleyicisi hayattan korkmaz. Meslek edinme, gününü gün etme, hayatını idam ettirme gibi kaygıları yoktur. Rahattır.

Rock dinleyicisi bir şeyi en zor sevendir. Bu yüzden en iyi seçici rock dinleyicisidir. En kaliteliyi rock dinleyicisi tayin eder.

Rock dinleyicisi ölümden korkmaz. Uyuşturucu, alkol, sigara, extasi kullanabileceği gibi zevklerine uygun olarak kullanmayabilirde.

Rock dinleyicisi kafasına göre takılandır. Eleştirilmeyi sever, eleştirmeyi sever ama yarın onun için yeni bir gündür ve tüm herşeyi unutabilir.

Rock dinleyicisi etik değildir. Delidir, manyaktır, akıllıdır ama yinede o bir insandır.

ROCK DİNLEYİCİSİ İÇİNDE OLUNMASI EN ZOR İNSAN KATAGORİSİDİR ....

Sevgilerimle JackSparrow
  • mrmelodi • 12 Mayıs 2004 07:29 • #432202
    tebrik edeyim dedim.