-
[::K.İ.L.İ.T::]metallica ya niçin bok atarlar söyliyeyim :
bu kişiler zamanında metalica için g.tnü verecek adamlardır
adeta o na taparlar
ama gün gelir at gözlüklerini bir an çıkardıklarında daha değişik daha güzel seylerle karşılaşırlar
genelde müzikle uğraşanlar yapar: metallica dan daha iyi çalan daha güzel parçaları olan bir grup dinleyince (artık onlar için bu olaylar yeniden başlar) bok atmaya başlarlar
ama hepsi metallicanın bir efsane olduğunu bilirler
hele birde kendileride çalmaya başladıklarında bok atma seviyeleri artar
işte bu sebeplerden dolayı bir kişi metallica yı övdüğünde o kişiyede grubada laf atarler
bende metallica ya eleştirdim eleştiririm niye?
müzik bakımından söyliyecek bir şeyim yok
ama konu grup elemanlarının dünya nın bir numaralı müzisyenleri olduğu bahsine gelince bende sinirleniyorum hele bu bahsi uzatanların kendilerininde olayın farkında olduğu aklıma geldikçe dahada sinirleniyorum
ama artık kızmıyorum bende bir zamanlar böyleydim
zaman meselesi...
-
[::K.İ.L.İ.T::]poo_fighter o mesajım direk sana karşı değildir amacımda sana bok atmak değildir ama en hırslı saldırıyı sen yapmıştın ben genelleme yaptım örnek olarak ise seni seçtim senin linkin ya da soad dinleyip dinlemediğini bilmem ve beni de ilgilendirmez . ben genelleme yaptım bunu söyleyen sadece sen değilsin kendi öğrenmek olayını pek çok anti-metallica cılar söylüyor. Kişiselleştirmeye gerek yok olayı.
-
[::K.İ.L.İ.T::]kirke neden herkes takmış vaziyette ya? adam süper gitarist işte , kalkmış kabiliyet düşmanı felan diyorsunuz , kaç şarkının bestelenmesinde ana rolü oynamıştır bilirmisiniz , kirkin yazdığı soloları içinizden hangi biriniz yazabilir dünyada kaç gitarist yazabilir , emeğe sygı gösterin biraz sinirimi bozmayın benim , sağdan soldan duyuyorsunuz kirk çok kötü cık cık diye tekrar ediyorsunuz , adamın yanlış solo attığı çekimlerin hepsinde kafası güzel uçuyor , düzgün çıktığı hangi performansta sıçmış tam tersine büyülüyor bir live shiti izleyin , s&mdeki onea bakın ve çamur atmayın bu kadar başarılı gitaristlere lütfen...
-
[::K.İ.L.İ.T::]Bence laf atanlar ya rahatsız ya muzıkten anlamıyor ya da meyve veren agac taslannır dusuncesını benımsemıs...
Son olarak bı kısım daaha var onlar cok farklı...adamlar hıc bır zaman metallıca dınlememıs ama ısımde metal gectıgı ıcın dırek onları kotuler cunku bı tek onları bılır o da ısımden yanı bence bu yuzden daha cok onlar taslanıyor...
-
[::K.İ.L.İ.T::]bu kadar kişinin bir bildiği var herhalde...
-
[::K.İ.L.İ.T::]çünkü metallica lağım çukurudur onun için bok atılıyorlar sen hacetini yapınca nereye gittiğini zannediyorsun
-
Adem buraya da sıçramış
[::K.İ.L.İ.T::]Metallica hakkında hiçbir şey bilmeyen insanlar işte gelir böyle yazar.Ya adamlar bu kötüleyenlerin yaşındayken süper bi albüm yapmışlar , heavy metalin seyrini değiştirmişler ve bence 1991 e kadar da tüm albümlerindeki tüm şarkılar inanılmaz iyi.Gerek söz , gerek riff bakımından gerek solo bakımından gerk de davul bakımından.Neyi tartıştığını bilmeyen insanlar gelir metallica bok gibi der hayatında metallica nın load reload tan şarkılarını dinlemiştir veya şu yeni albümlerini , ona göre eleştiri yaparlar.Şimdi bu adamları neye göre eleştirdiklerini de söylesinler allah aşkına.Son albümlerinde çok farklı bi tarz ypamak istedikleri için mi ? Tarzlarını değiştirdikleri için mi ?( 1991 den sonra ).ikinci soru evet ise sadece onlar mı değiştirdi ?
Nedir kardeşim sorununuz sizin ya Metallica üyelerinden birisi bi kötülük mü yaptı size? Sevmessiniz olur biter ama o grubun sövülcek bi tarafı yok değil ama bu kadar da tepkiyi neden alırlar anlamıyorum.grubun güzelce bi analizini yapın bakalım neler kazandırmış müziğe ondan sonra gelin burda acımasızca eleştirin.!!!
-
Adem buraya da sıçramış
[::K.İ.L.İ.T::]metallica hakkında bişey bilmeyen de kimmiş bu aptalca grup hakkında yeterince bilgim var..hatta bir ara fazlaca dinlemiştim(iğrenç günlerdi)buna ister inanın ister inanmayın..
-
Adem buraya da sıçramış
[::K.İ.L.İ.T::]Adem sende kesin olarak gocunma olayı var..ortaya laf kounşuyorum üstüna alıyosun sen %100 sorunlusun olm..peki söyle bakalım neye göre böyle yargılıyosun metallica yı? anlat çekinme eleştirini yapıcaksan böyle yap.