-
oks arkadaşlar!!YETER punk'ı batırdığınız!!punk blink ne haltsa değildir!!Avril değildir!!siz ortada punkım diye gezenler esas özenti oluyorsunuz ve 40 yıllık punk'ın adını kirletiyorsunuz..aranızda punk nerden geldi??desem iki-üç kişi bilir ya!!hatta orda lilx avril midir nedir bi tip var punkı Avril yarattı der;))!!punk başta Velvet Underground'un sözleriyle doğdu,Sex Pistols'le gelişti,ordakiler hayatlarında fanzin okudularmı acaba?!ya da biliyolarmı?!punk bir hayat felsefesidir,punk anarşidir,özgürlüktür..Sex Pistols ingilterye bi yol göstermek istedi..Bu Elizabeth denende adlarını caniye çıkardı tabii gücüne gitti köleler özgür kalıcak hee?!!
Sex Pistols cani değildir,sen gidip adama iftira atıp saldırırsan tabii oda sana yapıcak..bunu reddetmek,senin tutuculuğunu gösterir sadece!!kabul edin punk Sid'in ölünüyle TARİHE KARIŞTI ve şimdi ortada punkız diye dolanan grupların bunla alakası yok!!
anlatabildim herhalde..
-
nirvanapistol??
şöyle bi bilgilerine bi baktım yaş 13,tamam müzik bilgin lilix_avril'den biraz daha iyi olabilir ama Belliki canın çok sıkılmış 3,5 sene sonra sende ne nirvana kalır nede punk,heba etme kendini böyle şeylerlerle..
-
:-))merak etme ben 14'te neysem 44'tede o olurum,zaten anlatamadım galiba punk diye birşey kalmadı olm,bende punk diilim!!
-
yaşın bu konuyla alakası ne anlamadım.. ben de 14 yaşındayım ama punk'a inanıyorum, sex pistols'ın söylediklerine inanıyorum, seviyorum. punk değilim bu çağda yaşını başını almışların dışında punk kalmadı artık.. ama punk dinliyorum ve bana uymayan hiçbirşeyi yapmıyorum..
punk öldürüldü orası doğru ama bu asla yeniden doğmayacağı anlamına gelmez nirvanapistol arkadaşım :))
-
Erkancım söyler misin hangi müzik türü 00'li yıllarda dibe vurmadı ki? Bu 00'li yıllar beni de hasta etti punk'u da...
-
arkadaslar selam sitee yeni üye oldum ve bu konuylada bayaa bi ilgili olduum için dalayım ddim...
şimcik punk 60larda ingilteredeki işçi çocukları tarafından doğan bi tarzdı.. Daha sonradan loser müziği oldu..
şimdi ise;; günümüz punkı sadece loserlara diil çok daa geniş kitlelere hitap ediyor.. Yani punk öldümü yoksa evrimmi geçirdi tartışılıyor..
Bence pop-punk punkın içine etmiş olabilir ama aynı zamnda müzie yeni bi boyut kattı.. Blink,sum41,good charlotte olmasaydı punkın tanımı tamamen "ölü" olrdu.. Sex pistols şarkıları babadır ama bi "kids aren't alright" ın 60ların punkındaki o loserlıktan gaza getiricilikten geri kalr yanı yok...
Sonçta genciz ve blink,sum41 falnda bize hitap ediyo.. Bence süper müzik yapıyolar..
Punk hiç bişeyi takmamak,eğlenmek,kendi hayatını yaşamaktır günümüzde...
-
:))
haklısın, ben punkın şu anda ölü olduğunu belirttim zaten. bu yeniden doğmayacağı anlamına gelmiyo..ama ortada blink,avril gibi tipler dolaşmaya devam ederse ve yeni neslin esin kaynağı olurlarsa punk diil dirilmek,gittikçe dibe batar bence..ama tam terside olabilir ve bomba gibi bi grupta çıkıp punkın en parlak dönemini yaşatabilir..
yinede önyargılı olmamak lazım :-))
-
CHARLES SCHULDİNER
-
Arkadaşlar herkes saçmalıyor burada! Punk mı istiyosunuz? Çıkın dışarı nekadar esmer boyacı, tinerci çocuk görüyosanız geleceğin oldschool punklarıdır yaşam tarzı olarak. Ha müzik diyosanız niye kıçı kırık satış rekortmeni offspring blink falan filandan bahsediliyo bukadar anlamadım! Punk oldschoola göre anarşi, "sınırsız" özgürlük, yağma, vs...dir,newschoola göre eğlence, eğlence, eğlencedir. Ortak yan tabiiki vardır ÖZGÜRLÜK! New Age Punk diye söz edilen şey neden offspring gibi yalaklarla sınırlı kalmış bu forumda akıl alacak iş değil! Ben punk değilim. Ben sadece punk olan olmayan insanların karşımda pogo yyapmasından eğlenmesinden zevk aldığım için bir grup kurup müzik yaptım ama forumlara baktığımda bütün zevk heves vs... ne varsa kaçtı. Aha size punk grupları! İyi tutun aklınızda indirip indirip dinleyin! Ignite, Pennywise, Against All Authority. Daha isteyen varsa mesaj atsın daha da yazayım ama lütfen birdaha Punk ve Offspringi yanyana koymak istediğinizde concon forumlarında yapın bu işi çünkü onlar yer! Çünkü onlar Duman'ı punk sanıyorlar. Bilmem anlatabildim mi?
-
punk sallamaktır :p