-
punk, herkesin bilmediği bir şeydir..tıpkı benim bilmediğim gibi :)))) sahi hocam nedir bu punk? en son caminin önünden geçerken gördüm o yeşil saçlı tipleri bi de kendime baktım bana hiç benzemiyolar... aynı dünyadan diiliz galiba :)))
-
abi ben karışmıyım
-
sex silahları
punk rock n roll dan bile eski bir terim olup serserilik içinde kullanılır
kısaca şunu söyleyeceğim punk rnr klişelerinden bıkan insanlar tarafından yaratılmıştır
nerde klişe bir hareket varsa punk orda olaya müdahale
eder ama punk klişe olmamaktır
öyle ortada horoz ibikli saçla punkım diye dolaşan adamı döverim ben
-
punk adı üstünde delilik cılgınlık bi cesit sacmalamanın melodik halidir
punk adı üstünde delilik cılgınlık bi cesit sacmalamanın melodik halidir.Bir çeşit marjinalliktir kimisine cok yakısır kimisine özenti kacar katıksız punk dinlemek isteyenler The Vines veya The Hives dinlesinler ya da the Music var oda i
-
punk gak guk
The Cure punk mı yapıyor? Hakkı Bulut da prograsif yapıyor ozaman...
-
punk gak guk
nofx isin c1v1gini çikardi,tamam millete küfrettikleri yeter baska bi konuda sarki yazmaya baslasalar daha iyi olur.
Idiot Son Of An Asshole,Johnnys got a problem ve Idiots are takin over1 birakip NORMAL sarkilar yazsinlar çünkü gerçekten sikmaya basladilar müziklerini biraz degistirsinler çünkü sarkilari baymaya basladi,
bush kahrindan ölüyo yeter kardesim
-
punk gak guk
Punk'ın tarihçesini öğren sonra senle Hakkı Bulut'tan da bahsederiz takma :)))
-
punk gak guk
avril=punk/metal icon
-
punk gak guk
bokböcüü hayatta başarılar
Allahın dediği olur... Ha bu arada Hakkı Bulut'a Dream Theater'dan ve SymphonyX'ten teklif gelmiş, İbrahim tatlıses bidahaki albümünde ska punk yapacakmış bir de Mahzun kırmızıgül Dead Kennedys ile düet yapacakmış. Ha unutmadan peltek dinçköt de British punk yapacakmış :)... Hadi bakalım...
-
...
punk nedir? özentilik
emo nedir? özentilik
bu kimdir? özenti..bla bla
şu özenti kelimesi olmasa 2cümleyi bir araya getiremeyeceksiniz.
yukarıda denmiş blink 182 "özenti" bir gruptur.evet zaten o yuzden 10 yıldır varlar. verilen emeklerin, albumlerin hepsi özentilik sonucu oluşmuş, travis barker birinden özenip bateri çalmaya başlamış. sırf özenti olduu için dünyanın en iyi bateristi arasına geçiyor..
"blinkin bikaç güzel şarkısı var. geri kalanların hepsi aynı" demiş blink "dinlemeyen" bir insan. nasıl biliyor bunları ben de şaşırıyorum. ama adamlar değişik bir album çıkardı. bkz:blink182 self titled album, bu sefer de "bunnar popçu olmuş yaaa..aabi hipop var bnun içindeeeeee " gibi şeyler dendi..
bunca uğraşı veren adamlar özenti. bi siz orjinalsiniz zaten.yazık..