Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

AVRİL PUNKMU ROCK POP MU???

• tea party • 27 Temmuz 2004 18:58 • #435353
    canım kardeşim tamam ozaman bu işi bi de müziğine yansıtmayı denesin git bi zahmet söyle emi
  • irossh • 8 Ağustos 2004 20:43 • #436334
    avril mi? O HİÇBİŞEY!!!
  • Miss_Devil • 8 Ağustos 2004 20:48 • #436336
    sadece pop
  • vesta • 10 Ağustos 2004 00:29 • #436471
    ya ben mp3 lerimi düzenlerken kızdığım adamların tarzına 'pop rock' yazıyorum.. :)

küfür gibi bişe yani.. (rock kırması :P )

ya avril olsun, ne bileyim işte buna benzer insanların yaptığı 'punk kırması' vb. müzik türleri lazım küçüklükten erişkinliğe adım atan arkadaşlara.. Sen o adamın önüne verirsen sepultura'yı craddle of filth'i adam bidaa teybe dokunmas.. :)

yani lasım böyöle adamlar küçük arkadaşlara yoksa ortalık ne biliim ayna'ya mustafa sandal'a (bu arada dağlar mıdır nedir işte o yeni şarkısının alt yapısı panjabi'nin albümünde mevcutmuş ve kasette söz, müzik mustafa sandal yazıomuş.. çok kızdım.. en sevdiim şarkıydı dinnemicen bidaa :P ) falan kalırsa insanların müzik zevkleri çok daa yanlış şekillenir.. :I
  • _dreamer_ • 10 Ağustos 2004 12:22 • #436503
    avril'in bazı parçalarının ticari kaygılarla üretildiğini kabul ediyorum. hatta imajı da öyle. "skater boy" mesela iğrenç ötesi. ama bana kalırsa albümlerindeki parçaların yarısına yakını çok iyi. rock parçasının illaki hard bişeyler olması gerekmiyor. pop da içerebilir. daha doğrusu bu ayrım saçma bence. her müzik her tarzdan esinlenebilir. arabesk rock furyasını unutmayın. size kalsa beatles,doors,pink floyd falan da pop olmalı. kısacası avril piyasaya teenage grubuna hitaben çıkmış bir kişi olsa da çaktırmadan çok iyi şeyler de yaptı.
  • negAtive_cReep • 10 Ağustos 2004 12:30 • #436504
    YETERRRR BEAAA YETERRR
  • shaq • 10 Ağustos 2004 13:39 • #436513
    ne gibi iyi şeyler? :)
  • _dreamer_ • 10 Ağustos 2004 13:59 • #436516
    ben şimdi sana hangi parçayı örnek versem sen "öğğğ iğrençç" falan dersin. o yüzden örneklemeye gerek yok. bence objektif olarak dinlersen albümleri sen de birşeyler çıkarırsın kendi payına.