-
I m a negative creep
hepiniz ölmüssünüz....
-
ben ölmeden asla...
rock ölmez.kimsenin gücü yetmez ama işin içine para+piyasa=alternatif diye bişey çıktığından ötürü şimdilik can çekişiyor.durum bu eski babaların yerini bu yeni yetmeler dolduramıyor.bence tabi sevenler varsa sabaha kadar tartışırım.
-
bu konuda eğer sen de kabul edersen tabii
sana çok özel bi görev vericez, taksim sütişi biliyomusun hah oraya sağını ver, soldan soldan yürü, karşına bi kapı çıkıcak, kapıyı iki kere 'mi majör' akorunda tıklat, kapıyı yaşlı bi kadın açıcak parola 'rock öldü mü' unutma! kadın seni boş bi odaya götürücek, odanın duvarlarından birinin arkasında gizli bi bölüm var işte sorunun cevabı orda...git ve onu bul rocker!
-
Rock Öldümü? Isız Acun Kaldimu? ölse nolur ölmese nolur yahu yapılıyo ve dinleniyosa öldüysede gömün gitsin :)
-
bence rock müzik ölmedi bu hiç kolay bişey diil
tamam belki bikaçsene içerisinde hiphop,rap olsun biraz yayıldı ama zaten rockı herkes dinleyemez ve bizimde ayrıcalığımız burda zaten diye düşünüyorum...
-
senin rock anlayışın bukadar mı"gömün gitsin"nedemek!
-
:( sigaram bitti ya Parayı da yedik ulan bn annemleri özledim:(
-
evet benim rock anlayışım bu.. ortaokuldayken bende laf söyletmem lannnn ellemeyin metalikayı falan derdimde hatta direk kendi elimlede gömerim simdi yani :) hatta bak gömdüm rock a :)
her ne kadar arasıra bu işten ekmekte yesem geçti bizden artık rock a laf söyletmem, gömdürmem geyikleri :))
-
Rock Ölmedi Bölündü Paramparça Ettiler yok Pop Rock Yok Senfonik Rock Yok ARabic Rock Nerde Bu Saf Rock Yaa Hazır Rock Demişken Bir şişede Yeni Rakı Olsaydı Ne güzel olurdu Yaa.........!!!
-
kesinlile katılıyoru birde bunları müziğe bulaştırmayın yok rockçıyım uyuşturucuda kullanırm herşeyide yaparm die ÇOK YANLŞ HEP BUNLAR YÜZÜNDEN ROCK MALESEF ÖLÜYO(bahsettiklerini yapanlar ölürken peşinde müziğimizide götürüyolar) yapıcaksanz ki herks özgür istediini yapar kmse karışamaz ama nolur müziği bulaştırmayın