-
MetallicA forever!
ezik bizkit never!
-
hoppalaaa!!! şöööyle bir tepetaklak oldum şimdi!
en SEVDİĞİM metal grubu: müslüm gürses ve saz arkadaşları
en SEVMEDİĞİM metal grubu: Metallica tabiki!!!
peh....
-
evet bölelikle kimlerle konuşup kimlerle konuşmıyacağım orataya çıko :)) metallicayı sevmeyenlerle işim olmas dermişim :))
-
En Sevmediğim Biraz olayı abartan Dimmu Borgir
Sevdiğim System of a down,Anathema ve sayabilirsek Guns'N Roses
-
luciffer kardeşim yanlış anlama sadece yanlışını düğzeltmek istiyorum.....
ya birşey söyleyeceğim pardon ama rasmusun metal grubu olduğunu kim söyledi ... yani güldürdün bizi haluna katula katula... rasmus metal filan yapmıyo.. güzel mi değil mi o tartışılır belki ama bu forumda değil.. lütfen arkadaşlar müzik türlerini birbirine karıştırmayalım hele de eğer onları kötüleyeceksek kendimizi komik duruma düşürmemek açısından önce bi araştıralım bakalım neyin nesiymiş ondan sonra konuşalım please...
-
lucifer kardeşim.... bi kere rasmus metal grubu değil...birde biri nirvana ya metal o da metal değil, linkin park a numetal diyenler olmuş ... lp nin nu metal ile alaksı yok , çunku lp arada rap yapıyor, bence onlar kendi müziklerini oluşturmuş, hem rasmus a punk diyenler de var tamam bazı şarkıları punk a yakın ama değil,
-
sevmedigim evenescencestribesce hebe hebe iste ole bisey
sevdiklerim ise tabii ki black sabbath ac/dc felan
-
sevdiklerim
metallica
limp bizkit
linkink park
sevmediklerim
nirvana
avril lavigne
-
Sayın garaj.org kayıtlı kullanıcıları;
Bu kadar ciddiyetsiz ve cahilce verilmiş cevaplara ne kadar kendimi toparlayıp ciddi bir şeyler yazarım diye düşündüm ama inanın pek fazla mümkün olmuyor. Öncelikle heavy metal ve türevlerini pek fazla dinlemeyen (ki cevap yazan çoğu kişiden daha fazla bilgiye sahibim) biri olmama rağren soruya verilen cevaplarda bir terslik olduğunu açıkça söyleyebilirim. Sevdiğiniz ve sevmediğiniz metal grupları diye üstüne basa basa sorulan soruya cevap olarak bi tek periyodik cetvelden çeşitli metal isimleri verilmemiş. Öncelikle lütfen forumlarda sorulan soruları ciddiye alalım ve alakasız cevaplar vermeyelim. Bu soru için de metal müzik dinlemiyorsanız cevap vermek zorunda da değilsiniz saçma sapan şeyler yazıp kendinizi komik duruma düşürmeyin. Benim cevabıma gelince haddimi biliyorum ve hiçbir metal grubuna saygısızlık yapmamak adına sınırlı metal bilgimle bu soruya cevap vermeme hakkımı kullanıyorum. Saygılar...
Ulaş Can (Mavinci Gün-Vokal)
-
ne olmuş bu ben bunu ölseine sormuştum :P