Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En SevmediğniZ VE En SEvdiğniZ MEtaL Grubu

• craSSa • 4 Ocak 2005 17:32 • #446499
    En sevdiğim: Seslerini duyurmak için müzik yapanlar. Örnek: Load öncesi Metallica

En sevmediğim : Para için müzik yapanlar. Örnek: Load ve sonrası.
  • death_glory • 4 Ocak 2005 20:10 • #446508
    ennnn nefret ettiğim metallica, en sevdiğim guns'n'roses... zaten babaları hiç katmıyorum onlar sevilmez tapılır! (ledzeppelin. black sabbath, deep purple... zaten onlar rock'n'roll yapıyo tam olarak hvy metal değil)
  • Black Exodus • 8 Şubat 2005 04:02 • #449952
    en sevdklerim:
    Metallica,
    Anathema
    Iced Earth
    Korn

Sevmediklerim;
    Dimmu Borgir
    Old Man's Child
    onların ki böğürmek yaa!
  • ROTTING CHRIST • 21 Şubat 2005 16:45 • #452224
    metallica parayı "master of puppets" ile buldu zaten.. üzerine 2 sert albüm daha yaptı ve zaten "black" albümde değişim sezilmiştir... ayrıca klasik "load sonrası dönem" deyişini kullanırken "para" ibaresini kaldıralım artık. burda olay tarz değişkliği, para pul değil. "garage ınc"teki coverlar ve s.f. senfoni orkestrası ile çalışması ve bu çalışmadaki kalite-ciddiyeti metallicanın para için baştan savmacı müzik yapamayacak kadar müziksever olduğunu gösteriyor.ama ille de ayıracaksan metallica dönemlerini ...saint anger öncesi-sonrası diye ayır .burdan itibaren para, pul, şöhret, dövmeler, gereksiz ödüller, konserler...ben ilgilenmiyorum gerisiyle
  • LordSoth • 21 Şubat 2005 16:47 • #452229
    en sevmedigim grup manga kardesim yok böyle bişey hic yabancıları karıstırmıyorum ortaya...birden duracaksın soracaksın kendine neden bu duzen böyle neden...kendine sor manga bunu allahın özürlüleri...