Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

En SevmediğniZ VE En SEvdiğniZ MEtaL Grubu

• Ktulu • 3 Ağustos 2004 11:43 • #435892
    OHA !!!

Bu forumda pek çok enteresan şey yazılabileceği aklıma gelirdi de Offspring, Nirvana ve Metallica'nın ve hatta Limp Bizkit'in aynı çatı altında toplanacağı hayatta aklıma gelmezdi......
  • Ktulu • 3 Ağustos 2004 11:48 • #435893
    YUHAAA !!

Gözlerime, kulaklarıma ve hatta tüm duyu organlarıma inanamıyorum !!!

Bu insanlar Metallica'yı gerçekten sevmiyorlar mı yoksa espri mi yapıyorlar????

Yaklaşık 1 ay önce açılan bir topic'te yazdığım gibi yine yazıyorum:

Metal dinleyip de Metallica'yı sevmediğini iddia eden adam kişiliksiz, sorunlu, ezik, psikolojik sorunları olan insanlardır.
  • Ktulu • 3 Ağustos 2004 11:58 • #435894
    YUHAAA !!

Ben kendi listeme geleyim:

En sevdiğim metal grupları:

Metallica
    Cradle Of Filth
    Opeth

(her biri kendi tarzında en çok sevdiğim gruplar, bir sıralama değil bu)

En sevmediğim diye birşey yok metl grupları için. Ancak bazı garip davranışları olduğunu düşündüğüm gruplar var:

Manowar (her parçada heavy metal diye bağırılmaz ki :)))
    Immortal (bu kadar kötü bir makyaj dünya üzerinde başka hiçkimse yapamaz)
  • metaligirl • 3 Ağustos 2004 15:40 • #435918
    YUHAAA !!

korkma ktulu tabiki şaka...yani benim yazdığım şaka diğerlerini bilmem... :)
  • the_ibibic • 3 Ağustos 2004 17:57 • #435935
    voov nailbomb bir diğer max cavalera projesi bunu unutmuşum en sevdiğim no:3-nailbomb
    guerillas şarkısı adamı bitirir.
  • sonicyouth • 3 Ağustos 2004 19:01 • #435941
    nedir bu 12 yaşında çocuklar gibi düşünüyorsunuz yok metal dinleyipte metallica sevmeyen olamazmış yapmayın komiksiniz metallica metal müziğin tapusunu almışta ben gecekonduyum yok ya
  • METAL LICA • 3 Ocak 2005 19:20 • #446420
    kesinlikle katılıyorum

Metal dinleyip de Metallica'yı sevmediğini iddia eden adam kişiliksiz, sorunlu, ezik, psikolojik sorunları olan insanlardır.
    helal olsun sana beaaaa!!!!
  • chazy_chazzz • 3 Ocak 2005 19:42 • #446425
    abooo yaa ben yukarda pentagram sevmiyorum mu demişşim kusura bakmayın millet yaa boş bir anıma gelmiş..o an sinirlendirmişler demek beni...:)hemen düzelteyim en sevmediğim (metal sayılırlarsa tabii) evan..(devamını getirmicemm metal adı altında yazmöaya elim varmıyoo) bi deee limp bizkit
  • Infusion • 3 Ocak 2005 21:15 • #446432
    Cradle of Filth,Dimmu Borgir,Opeth, My Dying Bride, Marduk, Orphaned Land => severim
    sevmediklerimim konusunda pek bişi söyleyemem..
    bi de su linkin park, limp bizkit, evanescence, rasmus falan bu gruplara metal diyen kisilklere kıcımla gülerim..!!!
  • guadalahara • 4 Ocak 2005 11:31 • #446469
    en sevdiğim:korn,s.o.a.d.,slipknot,at the gates
    en sevmediğim:cradle herhalde