-
OHA !!!
Bu forumda pek çok enteresan şey yazılabileceği aklıma gelirdi de Offspring, Nirvana ve Metallica'nın ve hatta Limp Bizkit'in aynı çatı altında toplanacağı hayatta aklıma gelmezdi......
-
YUHAAA !!
Gözlerime, kulaklarıma ve hatta tüm duyu organlarıma inanamıyorum !!!
Bu insanlar Metallica'yı gerçekten sevmiyorlar mı yoksa espri mi yapıyorlar????
Yaklaşık 1 ay önce açılan bir topic'te yazdığım gibi yine yazıyorum:
Metal dinleyip de Metallica'yı sevmediğini iddia eden adam kişiliksiz, sorunlu, ezik, psikolojik sorunları olan insanlardır.
-
YUHAAA !!
Ben kendi listeme geleyim:
En sevdiğim metal grupları:
Metallica
Cradle Of Filth
Opeth
(her biri kendi tarzında en çok sevdiğim gruplar, bir sıralama değil bu)
En sevmediğim diye birşey yok metl grupları için. Ancak bazı garip davranışları olduğunu düşündüğüm gruplar var:
Manowar (her parçada heavy metal diye bağırılmaz ki :)))
Immortal (bu kadar kötü bir makyaj dünya üzerinde başka hiçkimse yapamaz)
-
YUHAAA !!
korkma ktulu tabiki şaka...yani benim yazdığım şaka diğerlerini bilmem... :)
-
voov nailbomb bir diğer max cavalera projesi bunu unutmuşum en sevdiğim no:3-nailbomb
guerillas şarkısı adamı bitirir.
-
nedir bu 12 yaşında çocuklar gibi düşünüyorsunuz yok metal dinleyipte metallica sevmeyen olamazmış yapmayın komiksiniz metallica metal müziğin tapusunu almışta ben gecekonduyum yok ya
-
kesinlikle katılıyorum
Metal dinleyip de Metallica'yı sevmediğini iddia eden adam kişiliksiz, sorunlu, ezik, psikolojik sorunları olan insanlardır.
helal olsun sana beaaaa!!!!
-
abooo yaa ben yukarda pentagram sevmiyorum mu demişşim kusura bakmayın millet yaa boş bir anıma gelmiş..o an sinirlendirmişler demek beni...:)hemen düzelteyim en sevmediğim (metal sayılırlarsa tabii) evan..(devamını getirmicemm metal adı altında yazmöaya elim varmıyoo) bi deee limp bizkit
-
Cradle of Filth,Dimmu Borgir,Opeth, My Dying Bride, Marduk, Orphaned Land => severim
sevmediklerimim konusunda pek bişi söyleyemem..
bi de su linkin park, limp bizkit, evanescence, rasmus falan bu gruplara metal diyen kisilklere kıcımla gülerim..!!!
-
en sevdiğim:korn,s.o.a.d.,slipknot,at the gates
en sevmediğim:cradle herhalde