Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hırsız Dedik Kimse İnanmadı...

• karete • 11 Ağustos 2004 22:39 • #436672
    yapma ya sen bi kız olsan anlatırmısın ?
  • elff • 11 Ağustos 2004 22:51 • #436674
    hadi be kız okdar hayranıysa yakın arkadaşlarına anlatır.ordanda biraz yayıldımı tamadır zaten herkes duyar:))))
  • karete • 11 Ağustos 2004 22:52 • #436675
    ben anlatmazdım valla
    VAY BAA
  • elff • 11 Ağustos 2004 22:59 • #436677
    o sen
    biz kızlar çatlarız beee en azımdan ben tutamazdım içimde:))
  • karete • 11 Ağustos 2004 23:37 • #436678
    hııııı yani gidebilirdin gitseydin anlatabilirdin uuuuu
  • ScarFace • 12 Ağustos 2004 09:39 • #436684
    alonzo çok haklı..bakın inceleyin daha neler çıkacak.
  • Ktulu • 12 Ağustos 2004 13:28 • #436699
    batı müziği ile türkçe sözlü müzik

Ya bu kadar salakça bi tarif olabilir mi ?????? Bi de bu adam müzisyenim falan diye geçiniyo :)))))))

Batı müzii nedir abicim??? Soft rock falan de bari millet anlasın :)

pop demek gibi bişey aslında bu yaa....

MAL bu herif !!! :)))))))))))))
  • ScarFace • 12 Ağustos 2004 17:43 • #436717
    teOman ın rock falan yaptığı yok.O da tamamen rock yaptığını zanneden popçu..teOman ın yaptığı hiç bir şeyi beğenmiyorum.Aynı anda gitar çalıp,double cross kullanıp,şarkı söyleyip arada mızıka çalsa bile benim için bir hiç.Ama görüyorumki olay geyiğe geldimi millet 70-80 mesaj atıyor.Şurada tepkilerini gösterecekleri bir forum var tıssssss...3-5 kişi sürekli bir şeyler yazıyor.Niye bu kadar tepkisizsiniz ben anlamıyorum bu olayı.Yazan bütün dostlarıma bende aynen katılıyorum ama bu insana tepkinin daha da fazla olacağını düşünüyordum.Ama beklediğim gibi olmadı mmalesef.Türkiye'de maalesef adam başı 2 popçu düşüyor.Saçmasapan müziklerle heryerde albümü olan insanları görüyoruz.Bunlardan biride Bu zat-ı muhterem!.Bence teOman ın ne mustiden,ne serdar dan,ne tarkandan hiç bir farkı yok.Çıldırmamak elde değil.Batı müziği ile Türkçe sözlü müzik ne demek ya.Allah Muhammed aşkına biri açıklasın.Bu adam Kral Tv ye çıkıyor en iyi Rock ödülünü alıyor.Bu tv kime sordu.Neyin peşinde.Biz koyunmuyuz.Bunları birileri okusun diye yazıyorum.yukarıda bir arkadaş nickini unuttum şimdi.Boşyere yazmayın bırakın ne hali varsa görsün demiş.Dostum olmaz öyle.Bir şeye tepkimizi belli etmeliyiz.Çoğumuz Rock dinlemiyor muyuz?Niye sahip çıkmıyoruz müziğimize?Biz korumazsak clubberler mi yazacak bunları.Bu Allah'ın belası saçmalıklara karşı sessiz kalmayın dostlar.Sizi rahatsız eden şarkıcı bozuntularını,hırsızları,medya maymunlarını yazın.Elbet biri okur.Kayıtsız kalmayın.
    Oh be....
  • Mar19 • 12 Ağustos 2004 17:56 • #436720
    rape me ve hazard'ı bende dinledim harbi çok benziyo adamın müziği çalıntı besteleri zaten saçma sapan cinsellik üzerine yönelmiş sözler kişilik olarak bişey diyemem ama sapık ağır bi itham olmuş bence
  • ScarFace • 12 Ağustos 2004 18:03 • #436721
    yukarıyı oku valla adamın niyeti kötü.