Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hırsız Dedik Kimse İnanmadı...

• thriller • 19 Ağustos 2004 00:59 • #437205
    medusa

bu konuyu açan arkadaşım.
    ben teomandan nefret ederim ama onu iyi bir besteci olarak biliyodum .hala da oyle olduğunu umuyorum.çünkü bu kadar çalıntı olsaydı mutlaka kokusu çıkardı.orneğin en son mustafa sandalın isyankar şarkısınada çalıntı dediler ama alakası yok.sadece panjabinin izniyle girişte iki mezur gitar notasını kullanmış.onun dışında şarkının asıl onemli kısmı m.sandala ait.yani teomanda boyle olabilir.mesela bir paramparça veya 17 veya senle ben veya gönülçelen,iki yabancı, gibi şarkılardan varmı benzeyewn.varsa bana yollada bi dinleyim bakalım oylemiymiş...gerçi, teoman gibi bi ozentiden beklenirya neyse....
  • divinemusic • 19 Ağustos 2004 08:29 • #437209
    medusa

Thriller dostum, eğer te0man besteci ve söz yazarı ise ben de Kurt Cobain im... Ölmedim yaşıyorum... Kokusu zaten çıkmış te0man ın, bize araklayan adam değil üreten adam lazım. Burjuva halkının (sözde) rocker ı te0man... te0man senin de hakkını yiyor benim de hakkımı yiyor. Ben ondan daha güzel parçalar yapıyorum ama o adam çalıyor ve benim önümü kapıyor, diye düşünmelisin.
  • Asone • 19 Ağustos 2004 08:40 • #437210
    medusa

Rock'la uğraşmıyorum;ama iyi bir dinleyiciyimdir.Kesinlikle katılıyorum sana.Teoman'ın içi boş.O yapsa yapsa pop müziği yapar.Belki de yapamaz
  • ScarFace • 19 Ağustos 2004 10:52 • #437220
    Hırsız dedik kimse inanmadı

thriller dostum...Tabikide bütün şarkıları çalcak değil ya.Nasıl bir mantıkla bunu soruyorsun ben anlayamadım.Çıkış şarkıları niye kendinin değil.O şarkıları dinle hepsi çalıntı.Divine haklı teOman bizim sadece önümüzü kesiyor,rock ile hiçbir alakası yok.Senin saydığın şarkılar mesela 17?????????? ne tür bir müzik?rock mu?pop mu?teOman özentidir,alenen hırsızdır.Artık bu işleri bırakması lazımdır.M.Sandal a gelince...isyankardaki sus lu gitarları izinle almış mış...külahıma anlatsın.Şarkılardaki düet bile aynı,Dilek Budak'a neler yaptığını hatırla..şarkıyı nasıl çaldığını,Natalie ile yapyığı düette şarkıyı izinsiz kullandığı alenen tescillenmiş..Daha sayayım mı?
  • divinemusic • 20 Ağustos 2004 07:58 • #437298

thriller bir cevap yazmış sanırım haddini aşmış olacak ki mesajı silinmiş. thriller ben mesajı görmedim, aynısını benim özele atar mısın? Teşekkürler,
  • ScarFace • 20 Ağustos 2004 15:07 • #437331

bende istiyorum.
  • thriller • 20 Ağustos 2004 15:11 • #437332

ya benim yazımı niye sildi bu bekçi.....bişey yoktuki onda....
  • SmOkE • 20 Ağustos 2004 16:56 • #437348
    inanamıyorum ya benim gibi olanlar uyuyomuş demek ben teomanın parçaları çaldığını şimdi öğrendim aslında farketmeliydim dediğiniz çoğu şarkıları biliodum zaten dinlememki teoman ama yinede farketmeliydim.yüzünde meymenet yokki herifin!barmenlik bile yapamazki o sapık karı kıza bakmaktan!
  • karete • 21 Ağustos 2004 01:05 • #437396
    caps lock tuşun açık kalmış bidaha bas oraya silinmez bak gör :)
  • thriller • 21 Ağustos 2004 13:44 • #437421
    büyük yazma nokta koyma edat yok bağlşaç yok.bu ne yaaa..

neyse ben dedimki m.sandalın şarkısı çalıntı değil.şarkıdaki gerçek beste ile panjabininbestesi arasında hiç benzerlik yok.sadece iki mezur gitar kaydı aynı onda da izin almış.ayrıca bu forumu açan arkadaşım kaçtır soruyorum bir türlü yazmıyorsun..diyorumki 17 paramparça gönülçelen iki yabancı rüzgar gülü yani asıl teoman şarkıları arasında benzer olanları varmı....varsa isimlerini soylermisin dinliyim...