-
Doğru Kardeş bir kaç şeyde ben yazayım...
Metallica - Loverman : Teoman - Güzel Bir Gün (arkadaki wah efektleri ve o efektlerde kullanılan akorlar arak)
Metallica - Small Hours : Teoman - Duş (Arkadaki ditorşın efekti Small Hours'un Solo kısmındaki distorşın'dan arak)
-
eğer gönülçelen mevsim rüzgarları kupa kız sinek vızırtısı rock şarkısı ise ve teoman da rokçı ise bende cliffim.ulan halukta teomanda bu ülkenin yüz karası ne rockı pentagram de başka de alla alla
-
eh madem tepki istediniz biz de gösterelim..gerçi tartışmaya bile değmeyecek bir insan ama napalım bizler de müzik adına görevimizi yapalım!!
bir kere teoman ilk çıktığında zaten tamamıyle kendine ait olmayan eserlerle tanınmış bir insan(papatya,ne ekmek nede su)!vur sen beni şarkısına da dikkat ettiniz değil mi?nereden esinlendiğini belirtmiş adam allah için:))neyse sonuç itibariyle bu adamın şarkıları hakkında birçok şey duydum..bunları çanakkaleli bi eleman yapıyormuş teoman da şarkıları ben yaptım diye geziniyormuş falan filan..valla olmaz diye bir şey yok !ben inanırım yani!!
bu insancık ilk çıktığında röpörtajlarında şöyle sesleniyordu: 'insanların benim albümümden bir kendilerine seçtikleri bir şarkıları olsun bu bana yeter.' ilk başta diyorsunki vay be eleman ticari kaygı peşinde değil bu herif adam olacak..sonra bir bakıyorsun poplaşan albümlerin ardından şarkılar müslüme yorumlatılıyor falan..hobaaa bir bakıyorsun bizim tiki hatunların ağzında teoman şarkıları:))ne diyim ben daha?bu herif zaten rock yapmadıki!!belki geçmişinde bir rock kültürü olabilir ama bu adamın rock yaptığı anlamına gelmiyor..tabi konu sapması olacak ama arkadaşlar şebnem ferah ta rock yapmıyor(hani bazı arkadaşları aydınlatalım diye söyledim)..
fazla söyleyecek söz yok sanırım herşey apaçık ortada..bu herifin maksimum 5 yılı kaldı..zaten yaşlandı artık..birileri çıkar öldürür ya da biz rock severlerin ahı mahı tutar rahmetli olur:))ya da kırmızı duvarlı odasında abazalıktan iyice çıldırır:))
hepinize sevgiler..tepkim budur!!
-
budur..therion
666 ben teOman dan bahsettim yukarıdaki yazıda kızlara asılmış ya o yüzden niyeti kötü dedim.
-
yokmu dinleyen dediğim şarkıları?başka
-
:))
-
Bu arada Teoman'ın Barışın bir parçasına cover yapmıştı... Bass ve davulla giriyo Hava ayazmı ayaz diye başlıyo...
İşte o başlangıçla Metallica'nın The More I See'nin başlangıcına dikkat edin...
Haluk Levent'in kAÇiş diye bi parçası var onu dinleyin birde Sepultura'nın ratamahatta şarkını dinleyin gitarlar aynı yaa...
-
yahu bu teoman'ın bira içecek parası varmışta okuyacak parası mı yokmuş?ben anlamadım:)))
sokaktan topladı desek ona vermezlerdi o şişeleri yaşatmazlardı yani:)))
aman ya banane!!adamın hayatı palavra!!
-
vayyyyy anasını baaaa adam paso çalmış bizde çalabiliriz bizde ünlü olabilirmiyiz bu herifin arkasında kim duruyor peki bukadar millet çaldığını görüyor medyada neden soylenmiyorda rezil edilmiyor[olursa tabi]
-
teoman....ne ki bu adam...adam mı bu?.kendini bilmez tiki hırdavatçısı....ne müziği müzik...ne tipi tip...hiç bi boka yaramıyo herif..cahil ...yalancı..dinliyenlere yazık bu sapık herifi...bize ne herifin sex hayatından..parçaları buna dayalı başka bi bok diil...dinleyenlerede şöyle bi baktığımızda zaten bakıp kalırız....bugün tiki dediğimiz..bütün insanların ağzında sakız misali.güzell bir gün ölmek için tarzı sözler. ulan ölümün de felsefesine bok sürdü herif ne diyorum diyorumki...concon depresyonu da böyle olsa gerek...paradan götü kalkmış bi herif....eminemin fakirlik edebiyatı yapması gibi sahte işte bu insanında hayatı.....müzikte rezalet nasıl olur açık bir örnektir bu adam....aşkı kasıklarında yaşayan birinin beyni düşünün neresindedir...rock çı falan diil yani o kesin de...rock kültürüne konmaya çalışması beni kasıyo .bi bok diil kendisi bok bile diil....popçu muahaha:)keşke okusa yazdıklarımı beh:) tiksiniyorum hulen senden teoman zübüğü.....o iğrenç yüzünü televizyonda her gördüğümde.....içimi seninle aynı ülkede yaşadığımı bilmenin boktan hissi kaplıyor.....rezil adam.....aslında birşeyler yapa bilsek. böyle forumlarda kusmaktan daha öte birşeylerler yapsak (teomanı yakalım mesela zuahaha)..neyse ciddiyim öneri getirebilicek biri varmı...ne yapabiliriz daha başka....tepkimizi nasıl göstere biliriz..bunuda düşünelim..scarface dostum kutluyorum seni....