Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

herkes okusun.....(soad yanlışlığı)

• chazy_chazzz • 13 Ağustos 2004 15:27 • #436812
    yaa bakın millet öncelikle tarihin derin sayfalarına gömülmüş bi forumu yeniden gündeme getirdiğim için kusura bakmayın ama bilmeyenlerinde bilmesini istedim...(ki ben şahsen aynı forumların tekrar tekrar açılmasıbndan hiç hoşlanmam ama bşiras dikkat çeksin istedim)) araştırdım vee sizin için buldum...system konserlerinin hiç birinde buraya türkler ve itler giremez diye bir afiş asılmamış...bizzat göreniniz varsa söylesin..ayrıca aynı suçlama daha önce manowar ve ıron maiden için bile yapılmış..hatta manowar için baa uzun süre söylenmiş..evet türklere karşı bir kızgınlıkları var ama abarttığınız kadar değil..ayrıca grubun vokalisti serj tankian eski rage against the machine gitaristi tom morello ile birlikte en azılı amerikan ve bush karşıtı lobilerinden birini yürütüyor....(bilginize)..yaa ayrıca adamlar sadece ermeni sorunu ve türkler hakkındada konuşmuyor..ama en çok o soruluyor ve bizde en çok onları okuyoruzz..yoksa adb konusundada çok bilinçli şeyler söylüyorlar ama kimsenin onlardan bahsettiği yok..yaaa bunu soadın eski forumlarınada yazabilirdim ama ilgilenen herkesin okuması için yeni bir forum açayım dedim... ayrıca soadla ilgili kimseyle tartışmak istemediğim gibi kimsenin tartışmasınıda istemiyorum..sadece bilmeniz gereken şeyleri bilmenizi istedim.....
  • elff • 13 Ağustos 2004 15:32 • #436813
    sen bunu blue jean den mi okudun?????
    bende okudumda aynısını
  • MeDuSa_62 • 13 Ağustos 2004 15:35 • #436814
    ben de blue jean den okudum... aslında şu blue jean işe yarayabiliyo bazen..... ben zaten soad ın böyle bişi yapabileceğine inanmıyordum....
  • zoro • 13 Ağustos 2004 16:10 • #436816
    öncelikle bilgini paylaştığın için sağol. ancak o kadar değişik haber çıkıyor ki hangisine inanacağını şaşırdı millet.
  • ScarFace • 13 Ağustos 2004 16:49 • #436822
    chazy_chazzz system of a down un resmi sitesine gir!!! üye olmaya çalış!!!! turkey seçeneğini seç!!! sonra yaz buraya!!!! o şerefsizlerin tümünün ben....neyse.Eğer site değiştiyse bilemem ama eskiden pek iyi şeyler yazmıyordu!!**.yanlış falan yok.herifler ırkçı,türk düşmanı.Kimse savunmasın bana o itleri.Asabım bozuldu yine...
  • shaq • 13 Ağustos 2004 17:01 • #436824
    link versene scarface :)
  • Mar19 • 13 Ağustos 2004 17:02 • #436825
    scraface haklı üye olmaya çalıştığınızda invalid country hatasını veriyo!!!
    o türkler ve domuzlar giremez olayı doğru ben onu pek çok yerde okudum internette dergilerde level'in 2003 hangi ay oldunu hatırlıyamıycam ama resmi vardı orda türkler ve domuzlar giremez die levela mail atarsanız eyer o resim hakkında onlarda doğrularlar ortada bi yanlışlık oldunu sanmıyorum soad türk düşmanı türk ezgilerini kullanarak bi yerlere gelmiş faşist salak saçma bi gruptur doğru olan bu
  • ScarFace • 13 Ağustos 2004 17:14 • #436830
    yazmam ben o linki...burada kendi siteme bile link vermiyorum zaten bekçide hoşlanmaz başka sitenin burada gözükmesinden.altavista ya da google den arat ana sayfasını bul shaq...Yanılmayın dostlar s.o.a.d bir zavallılar mangasıdır,ülkemize hakaret etmiştir.Dışarıda s.o.a.d t-shirt ü giyenleri görmek beni dinden imandan çıkartıyor...
  • shaq • 13 Ağustos 2004 17:36 • #436834
    god saves google. hemen bakıyorum
  • shaq • 13 Ağustos 2004 17:49 • #436836
    eee girdim siteye üyelik bulamadım bi tek newslater vardı.. ama ona da bi şi demedi amaaan neyse işim gücüm yok soadla uğraşıyorm