-
soad iyidir ve bu güne kadar ben gürcistanda konserine gittim türklere laf etmezler.Hatta türkiyeye konsere bile bu yüzden gelmiyorlar bu çıkan laflar yüzünden onlar müzisyen sadece işleri politika değil
-
ateş olmayan yerde duman tütmez....bu kadar insan boşuna mı ırkçılık iddiasında sence? No_Remorse arkadaşım lafım sana...
-
soad ana sayfasinda "gai" bolumunde 10 adet haber var. ikisi türkler ile ilgili. meraklilar okuyabilir.
Bu arada irkcilik yapiyorlarsa yapiyorlar. istemessek dinlemeyebiliriz. Duymayabiliriz.... Günümüzde o kadar cok irkcilik yapan yerli yabanci grup varki neden onlari gormuyoruz.Bence irkcilik ve fasistlik yapan onlar deilde olayi bu asamalara getiren bizleriz gibi geliyor.
-
soad yanlıslığı falan değil gayet de ırkcı adamlar soad gibi bi de stormtroopers of death var mesela
bole faşist ibişler var dünyada ki soad ünlü yapan herif Türk'tür soad kadıkoy'de alt grup olarak konser de vermiştir zamanında ama adamlar o.ç. ne yapacan.
-
bak ben bir yalan ortaya atsam kırkmilyon akıllı çıkaramaz o yalanı ortaya annadınmı adamlar türk düşmanı tamam bizde yunan değilmiyiz yapmayın abi yaa nerede görülmüş bu adamların bende 4 konseri var ingilizcem çok iyi türklere tek lafı yok yaww geç bunnarı onlar metallica korn gibi gruplarla takılıyor böyle şeyler yapıp kendilerini küçük düşürmezler
-
queen grubuda faşistti brayn may hariç kimse sesini çıkarmadı neyse ben kıl olurum müzikle ilgilenip bu tip konulara atlayanları
-
ya zaten size zorla dinleyin diyen yok..... sevmiyosanız dinlemeyin..... niye boşuna moralinizi bozuyosunuz??....neden hep soad la ilgili forum açıldığında millet hep bu konuyla ilgileniyor.....öff yaff ne diyorum ben.... ne isterseniz yapın.......zaten bi daha bu foruma bakıp morelimi bozmuyacağım
-
söylemekten dilimde tüy bitti..soad a bok atıp duranlar önce kendilerine baksınlar..yok ırkcıymıs,türk düşmanıymıs,türk ezgilerinden araklama yapiyolarmıs..gecin bunnarı bizde az cok neyin ne oldugunu biliyoruz.burdan soad cılara sesleniyorum:artık soad ı tanımayan,kulaktan duyma 3,5 palavrayla bu gruba bok atanlarla polemiğe girmeyin..
-
Olsa ne olur ki?
Yani adamların konserlerinde 'Türkler ve İtler Giremez' yazsa ne olur?
Sanki her haftasonu, dershane çıkışı SOAD konserine mi gidiyorsunuz?
Ayrıca adam sana İt dese sen it mi olacaksın?
Hayatın birisinin dediği bir lafa bağlıysa hiç yaşamayacaksın o zaman; çünkü ne küfürler duyacaksın. Hepsini olmaya çalışırsan işin iş.
Ayrıca sert tepki verirken siz de bazen aynı sığlığa düşüyorsunuz. Eminim bu gazla aranızdan bir-iki uluslararası müzisyen çıksa onların konserlerinde de benzeri afişler görünecektir: 'Yunanlılar ve İtler giremez.' ya da 'Ermeniler ve eşekler giremez' gibi.
Özgün olmaktan uzak, kelimenin tam anlamıyla bok gibi müzik yapan bir grup için bir bardak suda fırtına koparıyorsunuz ve bu sadece grubun işine yarıyor. Hiç SOAD dinlememiş mutlu bir insan bile bu sohbetlerin ardından, 'Ha SOAD mu, biliyorum, şu faşist grup.' diye bir fikir edinip grubu öğrenmiş oluyor.
Ayrıca para için müzik yapan grubun konserlerde ne gibi afişler astığı çok bağlayıcı bir durum değil.
Sen paranı öde, ondan sonra paşa paşa nasıl alıyorlar Türkleri de İtleri de bak gör.
Yok öyle yağma, para bu.
-
demekki gs lılar fb lilere küfretse olmuyor sanki olm fb gs nasıl konuşuyorsa bu olay vız gelir alla alla adam etse ne olur adam gs lılara ediyor gslılar onnara