no remorse luciffer elff medusa ve arif ösellikle size tşkkürlr
her iyi grup hakkında bişeyler söylenir..ırkçılık,eşcinsellik,karısını dövmek,sübyancılık,sado mazoşistlik,hayvanlarla cinsel ilişkiye girmek,kan içicilik,nazi sempatizanlığı ve daha aklınıza hangi iğrenç şey geliosa rock gruplarının başına bela olmuştur..çünkü rock doğası gereği asidir..ve toplum içerisinde konuşulamayan bu tür konuları bağıra bağıra şarkılarında söyler..ama bu bir ironidir..aptalların asla anlayamayacağı bir ironi..kaldı ki system of a down grubunun şarkılarında asla türk düşmanlığı gibi bir söyleme rastlayamayız...ben yıllardır hayranıyım bu grubun ve bu "türk düşmanlığı" olayı da yıllardır bir efsane gibi yayıylır fakat ben somut örneğini bi türlü göremedim..gösterin bakalım şu türklere küfür edilen görüntüleri de hep beraber aforoz edelim şu grubu..ama dediğim gibi bu bir söylenti bir efsane...şu durumu da bir göz önüne alın: diyelim ki siz dünyaca ünlü bir türk rock grubusunuz...herkes tanıyo sizi..bi gün izmirin düşman işgalinden kurtuluşu törenlerine katıldınız ve televizyonlarda gösterildiniz..işte o andan itibaren siz yunanlıların gözünde yunan düşmanlarısınız..muhtemelen bu adamlar böyle bir ulusal törene katıldılar, söz gelimi ermenistan'daki herhangi bir bölgenin osmanlı'nın elinden çıkışını kutlama töreni gibi.. buna mecburlar çünkü onların vatanı...vatanlarının bağımsızlığına sevinirler doğal olarak ve düşmanları kınarlar..tıpkı bizim "yunanlıları nasıl denize döktük ama?" dememiz gibidir bu.muhtemelen böyle bir törende türk düşmanı damgası yemişlerdir..ne yerlerse yesinler yaptıkları müziğin bir eşine daha rastlamadım ya ben...benim için o önemli...