-
gülerim sana en güzel yerimle no remorse.. ayrıca seni kim tehdit ettiki? öyle birşey yapacaklarını zannetmiyorum, hiç kimsenin..
-
bence de bu kadar büyütmeyin yani...
-
ulan james hetfield ünlü olmadan önce aklından geçiriyomudur hiç "ulan gün gelcek haritada yerini bile bilmediğim bir ülkenin bir kaç vatandaşı benim için birbirlerine laf sokcaklar" diye?? :))) ayrıca iddia ediyorum haritada türkiyenin yerini bulamazlar..konsere gelmiş bile olsalar buraya...
-
no_remorse..arkadasım hem diosn terbiye sınırlarını asma cunqu ilk mesajın agır bi tavır sergilemeq istiosn ama yapamıosn iste..bz alıstk cunku bunlara baksana demissin kopek gibi falan..bunlar ne peki ? ayrıca sunu da ogren Metallica tmm su anki albumleri ilk albumleri kadar iyi diil hatta hic iyi diiL...ama gene iyi.. cunqu o metallica'nın albumu..Unutma bunu..
-
no_remorse...bu ilk yazındı di mi senin.Böyle uslup kullanma.kim seni niye tehdit etsin.Senin gibi çok adam geçti buradan Metallica yı kötüleyen hepsi azının payını aldı.sen şimdi bu lafıda ters anlarsın.Siz kimsiniz edebiyatına girersin.Gir benim için sorun değil.Metallica yı sevmeyebilirsin.Ama bundan banane?Kötü grup diyorsun o senin yetersizliğin.Tamam belki dünyanın en büyük grubu olmayabilir senin gözünde ama bundan da banane?Durup durup tartışma çıkartmaya bayılıyor zaten insanlar.Sana göre senin dinlediklerin iyidir.bana göre benim dinlediklerim.Bana Metallicayı kötü grup şeyleri şimdi sıra ile yaz.
-
dünya üzerinde az sayıda efsane grup vardır..... metallica da bunları başında gidenlerden biridirr...... ya bişi söylemek istiyorum ama tırsıyorum.......
söylüycem beah!!...... abi verdikleri pozlar beni fıtık ediyor....lan blink 182 yapsa her neyse...ama ne bilim yaff.......artist artist pozlar:)).... görünce kopuyorum...AMA MÜZİKLERİNE LAFIM YOK
dinlerken kendimi aşıyorum....metallica çok ayrı bişi..
-
metallicayı bu kadar büyütmeyelim deyip bu lafları ağzına alman bile aslında metallicayı kendi kalbinde inanılmaz büyülttüğün ve laf olsun diye konuştuğunu düşünüyorum. dünyanın bir numarası olmaya bilir buna bende katılıyorum fakat albümleri metallikten kopsa ne olur kopmasa ne olur seviliyor işte... (bende pek sevmesem de) illa müzik dinlerken önce metal mi değil mi diye ayırım mı yağacağız. sen ben veya bir başkası ne derse desin metalica dünya tarihinde sayılı isimler arasına girdii....
-
metallicaya bok atan arkadaslar!entrumanınızı alın bı kerke aynaya bakın 7 farkı sız bulun artık. kı 7 den daha fazla fark olacaktır,pekı sıze gore en ıyı kım merak edıyorum metallıcanın muzıgıne bok atmıssınız,jamesın onceden serserı olması kımsenın umrunda deıl ılla bujuva cocugumu olmasımı lazım muzık yapması ıcın,metallıcaya bok atan arkadaslar herhalde gunun 24 saatı takım elbıseyle dolasıyolar gece yatmadan once sut ıcıyolar,metallica konser verse ılk bu bok atan arkadaslar gıder buna kesın ınanıyorum.amacım tartısmak degıl ama metallıca ya cok laf attılar hatta daha oncekı forumlarda ben larsdan daha ıyıyım dıyen arkadaslarda cıktı,lutfen arkadaslar haddımızı bılelım.tamam bıreysel olarak belkı vırtuoz degıller ama muzıklerıne bok atmayalım
-
mantık olarak bence senin ağrın var arkadasım ercu ben metallicayı kötüledim kimse kötülemez ben herkesin dünyanın en iyi grubu olarak sanılmasına bir cevap verdim bak bunu iyi dinle
lars ondan iyisi mike
kirk ondan iyisi mumstan ya da dave mustaine
Robert bassçı ondan iyisi jason newsted
james ehe onu söylersem kıyamet kopar anthraxın ritimcisi adı aklımda değil bak metallicadan daha iyi gruplar dersen bu işin babası ıron maiden oki
bir konserde en çok mseyirci karşısına çıkan ıron maiden 1milyon kişi yaklaşık olarak ve sayamadıklarım
-
No_remorse sana sadece hayretler içerisinde bakıyorum...
1 - ) mike portnoy daha iyi derken neye dayanıyorsun.D.T ve Metallica yı karşılaştır bakalım.Hangi grup daha iyi?Madem lars kötü bu kadar seveni davuldan hiç anlamıyor.Sadece sen biliyorsun.
2-)Dave Mustine Metallica da çalmasaydı nerede olurdu acaba?Niye attılar gruptan?James e serseri diyosun.Dave eroinmanın kralı.
3-)Rob dan daha iyi jason demişsin.14 yıldır Metallica baslarını babam mı çalıyor?Demekki seninde hoşuna gidiyordu.
4 -)James e bütün trash camiası hasta kendine özgü gitar stili buldu diye.Ama no-remorse diye biri çıkıyor...neyse.
5-)Iron Maiden e b.k atan oldu mu ki savunuyosun burada.Metallica bile sahne de "Remember Tomorrow" u kaç defa çalmışlardır. onlarda biliyor neyin ne olduğunu.
Sana bir şey söyliyeyim mi? "buradan kimler geldi kimler geçti" edebiyatı yapacağına önce bir motorun soğusun 1 ay olmuş buraya üye olduğun.Ercu sana az bile demiş.Aslı senin ağrın var.komplekslisindir belki.Bence sen iş olsun diye yazı yazıyorsun buraya.