-
yazık ben bu siteye 1 yıl oldu üye olalı sacrifice sen metallicayı çok kolluyon iyisini yap dinleyeyim seni beni sorcaksan ben jazz yapıyorum hemde yerinde abd de tamammı koçum sen bilmezsin o tarz müzikleri yazık bakalım buna bok atacanızmı
-
Kardeş yazını okudumda çok ön yargılısın. Ya herkesin bir müzik zevki vardır ve buna sen karışamazsın. Ben çok sıkı bi metallica fanıyımdır. Çünkü müziğini dinlerken büyük bir zevk alıyorum. Benim için de en iyi gruptur metallica. Ama benim için zevkler tartışılmaz bunu bilesin.
-
Hadi ordan...salla.BANA BİR DAHA KOÇUM DERSEN KÖTÜ OLUR ONA GÖRE.BENİMLE ADAM GİBİ KONUŞACAKSIN NO REMORSE EFENDİ.JAZZ YAPIYORSUNDA INFONDA NIYE SADECE METAL YAZIYOR:BIRAKL BU NUMARALARI.KİMSİN OLM SEN?
-
Ortada konuşulan grup adına bakar mısınız? Efsane grup Metallica..! O kadar milyon insan müzikten anlamıyor da, siz 3-5 kişi mi anlıyorsunuz. Bırakınız bu işleri, bu işler boş işler. Ha, ben sevmiyorum hoşlanmıyorum diyebilirsiniz ama bok atamazsınız. İlk önce kendinizi bilin, sonra karşınızdakini...
-
noromorse bi s2tir git metallicayı büyütmeymiş bu lafı söyleyebilecek kapasitede türkiyede kimse yok.
metallica gibi bir grup bir daha dünyaya zor gelir
yapılan o müthiş besterler one,sanatarium,unforgive,turnthepage....
sen daha iyisini yapıyosun heralde
sen jazz yapıyosan bende steve smith'im ok
-
ya bırak divine boş konuşan bir adam yazmış işte.habire sallıyor.1 senedir üyeyim diyor 1 aylık bilgi var,jazz çalıyorum diyor hiç bir şey yok.habire Iron Maıden yazıyor o kadar.Sallayın Bu adamı ya.
-
Hey, dostum senin derdin ne? Kıçının kafandan büyük olması mı he?
Aha Scarface bu nasıldı? :)
-
birkez daha lafı gediğine koyduğundan ötürü saygılarımı sunuyorum canım kardeşim.
-
Rica ederiz görevimiz :)
-
scarface sana tek bir lafım var:
KATRANI KAYNATSAN OLMAZ ŞEKER CİNSİNİ SEVDİĞİM CİNSİNE ÇEKER TAMAMMI KOÇUM SEN BİR HALT YE BENİM MÜZİĞİME LAF ET.TAMAMMI? ÇOK İSTİYOSAN GEL KAPIŞALIM KİM DAHA İYİ ENSTRUMAN ÇALIYOR ?