-
Metallica kolonisi komiseri olarak cevap veriyorum....
Metallica'dan size ne be kardeşim...
Burda başka forum açılıyomu Metallica dışında herhangi bir grup hakkında... Bu Bile Metallica'nın devliğinin bi göstergesidir..
Metallica hakkında hababam salak salak şeyler yazıyorsunuz yaa....
-
kapışalım evlat ben varım...belki inanılmaz deli harikulada müzisyensindir.belki beni g.t gibi ortada bırakacak kadar hızlısındır!benim egolarım yok öyle.Sana bu tarz bir uslup kullanmamın nedeni saçma sapan konuşman.Konuşturmam bende seni.ben sana başka bir söz yazayım "us ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir".
-
ScarFace kardeşim yanındayım bu adam jazz davulcusuysa bende Buddy Rich'im hatta Dave Lombardo'yum a.k...
-
eyw dostum..
-
Ne demek büyütmeyin.Ben de eminim ki senden çok dinliyorumdur.9 yaşımdan beri 9 yıldır dinliyorum ve bu adamlar çığır açtılar.Ben adamların vürtüoz olduklarını söylemiyorum ama adamların müziği bu kadar tutuluyorsa bir şey var demektir..
Ya zaten Metallica ya filan böyle topic açanların genel amacı: Ben metallica dinliyorum ama ben öyle gruplar gördüm öyle haltlar yedimki metallica ya grup demen.aman allahım ben manyak bir herifim çok dinler çok eder yemez içmez sıçarım...
Ulan ne istiyosunuz be Metallica dan !!!
"Kışkırtmayın"
-
o halde ismail yk dinliyenlerinde bir kitlesi var. demek ki bu adama bir bakmak lazım... belkide iyi müzik yapıyordur:)
-
aslında olay iyi müzik yapmakta deil bence hoşlanmakta bitiyo eğer sen birini dinliyorsan ona iyi müzik yapıyor dersin hoşlanmaktada insanların suçu yok ismail yk dedin mesela adam hoşlanıyo neyapsın dinlemesinmi bizce kötü müzik yapıyo diye hoşlanmak insanın elinde değilki bu her konuda böyledir bi kızdan hoşlanırsın bu elinde olan bişey değildir müzikte böyle birşey (ben müziğe aşığım)
-
herkes metallica'yı sevmek zorunda değil...ancak bir insan efsane olmuş bestelere sahip bir gruba bok atıyorsa o kişi ya müzikten anlamıyor demektir ya da ilgi çekmek istiyordur.
daha ne diyeyim?
-
dostum şu foruma bak 15-20 tane Metallica topic i görürsün.Canı sıkılan Metallica'ya saldırıyor.En son bu zat-ı muhterem teşebbüs etti ama pek başarılı olamadı.İstediği kadar yırtınsın METALLICA HER ZAMAN BÜYÜKTÜR.
-
Adamın nickide Metallica'nın en baba şarkılarından biri üstelik No Remorse yani...