-
[::K.İ.L.İ.T::]Müslüm gürses-arkadaşım
Müslüm gürses-isyanlardayım
Müslüm gürses-kaç kadeh kırıldı sarhoş gönlümde...
Ulan hepiniz kimliklerinizi kaybetmiş birer cesetsiziz ne peşinden koştuğunuz topu biliyorsunuz nede size oynamanız için gelen topu. yemin ediyorum ben sizin formlarınızı okudukca kendime geliyorum eğleniyorum gülüyorum tabiri caizse g..ümle gülüyorum 1.insanlığa ne faydanız var 2.kendinize ne faydanız var. kendinizle çatışıyorsunz ortak bir fikriniz yok hiç bir zaman bir araya gelemezsiniz sizin için bu formlar yalnızca ego tatmini işte siz bu kadar acınacak durumdasınız enazıdan 1 ay müslüm dinleyin(aralıksız)sizi dinlediklerinizden 10kat daha güzel idda ediyorum yalnızca 1ay ondan sonra forma düşüncelerinizi yazın...arkadaşlarınıza ve arkadaş gruplarınıza rock müziği dinlediğinizi söylemeniz size çok ayrı bi hava katıyor değilmi kendinizi farklı hissediyorsunuz...g...ümle gülmeye devam ediyorum.
-
[::K.İ.L.İ.T::]götünle gülüyosan forum açma..sen de kendinle çelişme...
-
[::K.İ.L.İ.T::]esrarkeş ve gerizekalı bir adamı dinlemektense metallica dinlerim daha iyi.Ulan sen salaksan ben ne yapayım.Müslüm ve arabesk bir toptur bunu bilmeyen yoktur
-
[::K.İ.L.İ.T::]yürübe No_Remorse kim tutar seni
-
[::K.İ.L.İ.T::]Lütfen birsey yazmayalim arkadaslar.Münakasaya degmez...
-
[::K.İ.L.İ.T::]bu ne yaaa????
-
[::K.İ.L.İ.T::]ben bir ay aralıksız müslüm dinlesem depresyondan giderim zaten öteki tarafa :)))))
-
[::K.İ.L.İ.T::]James Hetfield'ın St. Anger'dan önce 2 buçuk sene alkol tedavisi gördüğünü bilmeyenler öğrensin,, bu bir.
>
Bu gibi forumlarda kafayı uğraştırmak yok biz evleniyoruz... yok pazar keyfi yok bilmemne gibi kimyasal olmayan uyuşturuculardan daha hayırlıdır ki bu asıl göt organının amacından farklı kullanılması gerektiği durumları açıklar....
>
Metallica'nın idealist oldukları zamanlarda günde 16 saat aralıksız stüdyoda terliye terliye çalıştıkları dönemler olmuştur.... Sırf kendilerinive fikirlerini duyurabilmek için.... emeğe saygı diye bişey var................
MONO zihniyette olmamak kapasite işidir...
-
[::K.İ.L.İ.T::]rock bir müzik türüdür
müslüm götün biridir
-
BAK Bİ BURAYA MÜSLÜM BOZMASI...
[::K.İ.L.İ.T::]yaff size katılıyorum arkadaşlar ne bu yaa bizimle kafamı buluyo dingil...g.tünü yerim ben senin...lan ben bir ay müslüm dinlesem intihar ederim sonra herhalde..her müzik türüne saygı duyarım ama arabeske asla..çünkü bir müzik türü bile değil..sadece aşk,çile,dert anlatıyor..bir müzik türü dünyaya bu kadar dar bi açıdan bakamaz bakmamalı...dünyada sadece küçükken mağaralarda büyüyüp somnra önüne gelenle kırıştıran kıro bi yaşam sürüp bunu insanlara benimsetmeye çalışan üstüne bir de geçmişiyle duygu sömürüsü yapan insanlar yok..çok daha önemli sorunlar var...en nefret ettiğim şey duygu sömürüsüdür helede müzik yapan adamların bunu yapması beni çileden çıkarır...
egodan bahsetmiş bir de senin yaptığın ne oluyoo burda gelip saçma sapan şeyler yazıp aklınca milleti yani bizi g.t ediyosun vahşi egonu doyurmaya yetti mi bari????zavallıymışız niye uğraşıyorsun o zaman zavallılarla niye üyesin böylesine sinir olduğun bi siteye...güldürdün bizi haluna....gerçekten muhattap olmaya bile değmezsin cidden acınacak durumdasın...............