Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock Müzik+Metal Müzik=Müslüm Gürses

• MüslümGürses • 17 Ağustos 2004 10:58 • #437092
    [::K.İ.L.İ.T::]
    esrarkeş ve gerizekalı bir adamı dinlemektense metallica dinlerim daha iyi.Ulan sen salaksan ben ne yapayım.Müslüm ve arabesk bir toptur bunu bilmeyen yoktur

Ben bi müslüm fanatiği değilim yalnız yaptığı işe saygı duyuyorum, seviyorum
    Metalicamı güzel müzik yapıyor performanslarına göre maximum seviyeye çıktıkları dinlenile bilecek 10-belkide 15 şarkısı vardır
    Bu formlarda durmadadan amerikan emperyalizmi karşıtı yazılar yazılıyor bu yazıları yazan siz hala metalica bilmem kornmuş bilmem neymiş onları dinliyorsunuz.Emperyalizm sizin işiniz değil bunu bilin.Biraz aslınıza dönün babanızda metalica dinliyordu dimi. Ulan sizden ala esrarkeş SARHOŞ mu var??bunu da cümle alem biliyor.Amerikan özentileri size g.tümle gülmeye devam ediyorum.+(lan ben bir ay müslüm dinlesem intihar ederim sonra herhalde)o zaman bi dene+dinlmediğin bi müzik tarzı hakkında nasıl ön yargılı olabilirsin(sadece aşk,çile,dert anlatıyor)+Ben bu siteden çok hoşlandım+Çok fazla alınganlık yaptınız durumunuz daha da vahimleşiyor.
  • MüslümGürses • 17 Ağustos 2004 10:58 • #437093
    [::K.İ.L.İ.T::]:)
  • ScarFace • 17 Ağustos 2004 14:47 • #437099
    [::K.İ.L.İ.T::]SEN NEYİ KANITLAMAYA ÇALIŞIYORSUN BEN ONU HALA ANLAMADIM.ZİRA GÖTÜNDEN GÜLMENE ŞAŞIRMADIM ÇÜNKÜ BEYNİN DE ORADA.METALLICA DA DİNLERİZ,TARTIŞIRIZDA.TARTIŞABİLDİĞİMİZE GÖRE VE HALA BİRBİRİMİZLE KONUŞABİLDİĞİMİZE GÖRE BİZLER MANTIKLI İNSANLARIZ.SEN MÜSLÜM NİCKİYLE BURAYA GİRİP AHKAM KESECEĞİNE GİT BİRAZ MÜZİK DİNLEYİSİ OLMAYI ÖĞREN.bİZLER BİLGİLERİMİZİ PAYLAŞIYORUZ.SENİN GİBİ BURAYA GİRİP 0 BİLGİYLE AHKAM KESMİYORUZ ÇÖMEZ!!!!!
  • shaq • 17 Ağustos 2004 14:47 • #437100
    [::K.İ.L.İ.T::]nerde emperyalizmden bahsedildi ben mi kaçırdım? ayrıca benim müzik zevkime babamın büyük katkıları olmuştur. müslüm'e karşı önyargılı diiliz, adamın noolduğu belli. dinlememek elde diil zaten heryerde müslüm çalıyo (maalesef). sen bu siteden hoşlanmaya devam et, ben senden hoşlanmadım. bu alınganlık değil bi tepki.

(lillix_avril, punkrock hatundan ve müpteladan sonra şimdi müslüm gürses. sağolun arkadaşlar başarılarınızın devamını dilerim)
  • shaq • 17 Ağustos 2004 14:49 • #437102
    ellerine sağlık ScarFace

[::K.İ.L.İ.T::]yürü bea kim tutar seni :)
    müslüm müsün nesin sen de sırıtma öyle aptal aptal.
  • nirvanapistol • 17 Ağustos 2004 14:57 • #437107
    ellerine sağlık ScarFace

[::K.İ.L.İ.T::]Scarface+1
    :)))..
  • Mar19 • 17 Ağustos 2004 15:04 • #437110
    [::K.İ.L.İ.T::]tabi abi adam haklı koskoca müslümgürses adam kaç kere mtv'de ödül aldı yaptığı besteleri dünya dinliyo dinleyici kitlesi ünv mezunlu genelini kültürlü insanların oluşturduğu medeni insanlar metallica kimki kim dinliyo onu istanbulda ilkokul mezunu sabahtan akşama kadar ellerinde tespih köşe başı bekleyip kendini kabadayı sanan işgüçsüz serseriler dinlediği bir grup bi de bu metallica özentileri kollarını mollarını kesiyolar vücudlarında saçma sapan izler meydana getiriyolar.Ama müslüm hayranlarına bakın bi de!
    helal müslümgürses nickli götten kafa arkadaşım harbi sağlam müzik kültürün,zevkin varmış devam et...
  • the_distillers • 17 Ağustos 2004 15:25 • #437113
    [::K.İ.L.İ.T::]abi hasta mısınız bu ne ya? herif manyağın biri bu kadar da olmaz.
  • MüslümGürses • 17 Ağustos 2004 16:19 • #437126
    [::K.İ.L.İ.T::]
    nerde emperyalizmden bahsedildi ben mi kaçırdım? ayrıca benim müzik zevkime babamın büyük katkıları olmuştur. müslüm'e karşı önyargılı diiliz, adamın noolduğu belli. dinlememek elde diil zaten heryerde müslüm çalıyo (maalesef). sen bu siteden hoşlanmaya devam et, ben senden hoşlanmadım. bu alınganlık değil bi tepki.

burada bahsedilmesede form geneli emperyalizmle baya ilgili sırf bu nedenden eğer rock'n coke'a müslüm gelirse o adamı dinlemek için gideceğim ve siz müslüm karşıtı gibi görünenlerde yanımda olacak ve tempo tutacaksınız bütün küpeliler orada olacak buna eminim kendinizle çelişiyorsunuz!!!senin zaten müzik zevkin olsa babana bok atmazdın.ne yani babandamı metalica dinliyo:)heryerde müslüm çalıyoda bi kere kulağını verip dinledinmi?hayır senin kulak zevkin yok zaten olsaydı babana bok atmazdın.
    -hanım bizim çocuğa söyle metalica dinlesin
    bey o nerden çıktı
    -çok güzel kafası var biraz kafa sallamayı öğrensin ki belki aklı başına gelir.
  • ScarFace • 17 Ağustos 2004 16:37 • #437131
    [::K.İ.L.İ.T::]evet ben babama bok atıyorum..senin çocuğuna da acıyorum.Benim babam benimle beraber metallica da dinler,ıced earth da dinler.Senin gibi boş bir insan değil o..Kafa sallamakla alay ediyorsun.Ulan sen napıyosun jilet manyağı.Alayınız mazoşist sizin.Müslüm neye isyan etmiş,neye başkaldırmış?Müzik adına ne vermiş ki sen burada müzik dersi vermeye kalkıyorsun.Tutturmuşsun bir emperyalist ayağı.Emperyalizme karşı olan gruplarıda var A.B.D nin aslanım.Hiç bir müzisyende savaşı desteklemek için konser vermiyor.Niye 2 tane o.ç için ben müzik dinlemeyim.YA Allah aşkına yazı yazma buraya.Kulak zevkinden bahsetme bi de.Senin müslümün varya Metallica'nın yerinde olabilmek için kendini satardı!!!!!!!!!!!!!