Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock Müzik+Metal Müzik=Müslüm Gürses

• gitist • 17 Ağustos 2004 16:39 • #437132
    [::K.İ.L.İ.T::]burda yeni bi komedi sitesi açılmış bizim haberimiz yokmuş :))
  • MüslümGürses • 17 Ağustos 2004 16:41 • #437133
    [::K.İ.L.İ.T::]
    tabi abi adam haklı koskoca müslümgürses adam kaç kere mtv'de ödül aldı yaptığı besteleri dünya dinliyo dinleyici kitlesi ünv mezunlu genelini kültürlü insanların oluşturduğu medeni insanlar metallica kimki kim dinliyo onu istanbulda ilkokul mezunu sabahtan akşama kadar ellerinde tespih köşe başı bekleyip kendini kabadayı sanan işgüçsüz serseriler dinlediği bir grup bi de bu metallica özentileri kollarını mollarını kesiyolar vücudlarında saçma sapan izler meydana getiriyolar.Ama müslüm hayranlarına bakın bi de!

Sizin köydede mtv çekiyo dimi.çok güzel.metalicayı hangi ünv.tabanlı arkadaş dinliyo genel bi anket yapalım(ama hiç bir zaman müslüm dinlediklerini söylemez hayatında tek şarkısını bile yarım dinladiği metalicayı bildiğini ve dinlediğini iddaederler)DÜRÜST BİR ANKET!!!.Yanına kendi gi üç beş çapulcu topyan ünv. züppesi metalci olduğunu ve her ünv. mezununun metalica dinlediğini sanıp kendini avutuyor.bu oran%5i geçmez.kim kollarını kesiyo ulan bariz vücutlarını parçalayan sizlersiniz he eskiden müslüm gürsesin aptal fanatikleri vardı(eskiden)bi öneri fazla kafa sallamayın babanızın her söylediğinide yapmayın G.TÜMLE gülüyorum MÜSLÜM GÜRSES
  • MüslümGürses • 17 Ağustos 2004 16:58 • #437136
    [::K.İ.L.İ.T::]
    evet ben babama bok atıyorum..senin çocuğuna da acıyorum.Benim babam benimle beraber metallica da dinler,ıced earth da dinler.Senin gibi boş bir insan değil o..Kafa sallamakla alay ediyorsun.Ulan sen napıyosun jilet manyağı.Alayınız mazoşist sizin.Müslüm neye isyan etmiş,neye başkaldırmış?Müzik adına ne vermiş ki sen burada müzik dersi vermeye kalkıyorsun.Tutturmuşsun bir emperyalist ayağı.Emperyalizme karşı olan gruplarıda var A.B.D nin aslanım.Hiç bir müzisyende savaşı desteklemek için konser vermiyor.Niye 2 tane için ben müzik dinlemeyim.YA Allah aşkına yazı yazma buraya.Kulak zevkinden bahsetme bi de.Senin müslümün varya Metallica'nın yerinde olabilmek için kendini satardı.

Ne yani babanında mı kafa salladığını idda ediyorsun:)...!!!siz varya dünya gerçeklerinden yoksun insanlarsınız.bari doğruları yaz doğruları konuşalım.jilet olayını açmayacağım bile gerçek mazoşist+sadistin kim olduğunu bütün türkiye-dünya biliyor metalciymiş insan bu kadar iğrenç olmak için çaba harcayamaz.ilginç tipler!(Niye 2 tane için ben müzik dinlemeyim)çok güzel bi mantık herkes wc ye gitsin ben evin oturma odasına yaparım çişimi kendinle çelişme
    bence müslümün yerinde olmak için sen kendini satardın!!!
    1ay MÜSLÜM GÜRSES dinle!!!!!!!
  • shaq • 17 Ağustos 2004 17:07 • #437138
    [::K.İ.L.İ.T::]düzgün konuş ben babama bok atmıyorum. ayrıca ben metallica dinlemem, hatta metal dinlemem. rock müziğiyle tanışmamın birinci nedeni babamdır. üstelik bizim ailede insanlar birbirlerine isimleriyle hitap eder. bi bok bilmiyosan konuşma.
  • b1-66er • 17 Ağustos 2004 17:08 • #437139
    wayyy beah...

[::K.İ.L.İ.T::]scarface sende mi yabancisin ?(yurtdisi mi yani ?)...
    scarface 'e katiliyorum...
    bak muslum musun nesin ?.. "yaklas ve dinle. ama bu ritmi aklinda iyi tut sonra lazim olur.!!"
    bu kadar dusman alma basina.. bi adam vardi "muptela" diye forumdan ayrilmak zorunda kaldi hayvan herifff...
    sende onun gibi olma...
    eyw...
  • Ogogo • 17 Ağustos 2004 17:08 • #437140
    [::K.İ.L.İ.T::]1 ay müslüm dinle demişsin iyi fikir aslında ama benim daha iyi bi fikrim var
    1 ay annenle beni aynı odaya kapat annenin çığlıklarını dinle ve dinlet...
  • b1-66er • 17 Ağustos 2004 17:09 • #437141
    aaa...

[::K.İ.L.İ.T::]shaq bizim ailede de kisiler birbirlerine nick 'leriyle hitap ederler ....
    :D ehuheheheheh...
    eyw...
  • b1-66er • 17 Ağustos 2004 17:12 • #437143
    Ogogo...

[::K.İ.L.İ.T::]ogogo + 1 ama...
    yazcak bisi bulamadim... neyse devam et .... :D)))))
  • shaq • 17 Ağustos 2004 17:12 • #437144
    [::K.İ.L.İ.T::]ya hangi salak bizi keklemeye çalışıyo bu gerizekalıyla? ya git işine yaa!!
    (tüm garaj sakinlerinden ve bekçiden özür diliyorum ama insanların kişiliklerine ve ailelerine laf attığı an benim için olay biter. daha da şey söylerdim ama...)
  • shaq • 17 Ağustos 2004 17:19 • #437146
    Ogogo +1

[::K.İ.L.İ.T::]ooff ogogo ağır olmuş süper olmuş :)))