[::K.İ.L.İ.T::]
evet ben babama bok atıyorum..senin çocuğuna da acıyorum.Benim babam benimle beraber metallica da dinler,ıced earth da dinler.Senin gibi boş bir insan değil o..Kafa sallamakla alay ediyorsun.Ulan sen napıyosun jilet manyağı.Alayınız mazoşist sizin.Müslüm neye isyan etmiş,neye başkaldırmış?Müzik adına ne vermiş ki sen burada müzik dersi vermeye kalkıyorsun.Tutturmuşsun bir emperyalist ayağı.Emperyalizme karşı olan gruplarıda var A.B.D nin aslanım.Hiç bir müzisyende savaşı desteklemek için konser vermiyor.Niye 2 tane için ben müzik dinlemeyim.YA Allah aşkına yazı yazma buraya.Kulak zevkinden bahsetme bi de.Senin müslümün varya Metallica'nın yerinde olabilmek için kendini satardı.
Ne yani babanında mı kafa salladığını idda ediyorsun:)...!!!siz varya dünya gerçeklerinden yoksun insanlarsınız.bari doğruları yaz doğruları konuşalım.jilet olayını açmayacağım bile gerçek mazoşist+sadistin kim olduğunu bütün türkiye-dünya biliyor metalciymiş insan bu kadar iğrenç olmak için çaba harcayamaz.ilginç tipler!(Niye 2 tane için ben müzik dinlemeyim)çok güzel bi mantık herkes wc ye gitsin ben evin oturma odasına yaparım çişimi kendinle çelişme
bence müslümün yerinde olmak için sen kendini satardın!!!
1ay MÜSLÜM GÜRSES dinle!!!!!!!