Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

NEDEN COVER YAPIYORSUNUZ?

• s2ci • 21 Ağustos 2004 11:19 • #437413
    chazy_chazzz +1

ne manaya geliyor... ayıptır sorması?
  • ScarFace • 21 Ağustos 2004 12:52 • #437415
    katılıyorum anlamında.
  • chazy_chazzz • 21 Ağustos 2004 21:49 • #437453
    ...........!!!!....................

sağol kardeşim scarface....asıl tüm + lar senin...s2ci kardeşim sana gelince biz rapi böyle biliyoruz ve nefret ediyoruz..ama eğer aslı başkaysa görelim bilelim sonra tekrar yorumlayalım..ve bunu sadece biz değil herkes böyle biliyor...rap piyasası bahsettiğin özenti tiplerle dolu...ve ben tvde filan gördükçe miğdem bulanıyo.. ayrıca ben bugüne kadar adam gibi sözleri bestesi olan bi şarkıda dinlemedim ya da bahsettiğğin gibi giyinen bi rapçi...yani bizim burda da var rapçi gruplar....okul konserlerinde filan çıkıyolar arasıra yeahh yeaHHH we will rap you uhh diye başlıyorlar sonra birsürü saçmalık işte.. yaa bak ben sana birşey söyleyeyim bence sen bu kadar iğrenç aadamla dolu bi piyasada bahsettiğin gibi hakkıyla rap yapamazsın gibi geliyo bize,yapsanda tutmaz bence çünkü rap dinleyenlerin o tiplerden farkı yok yani boş adamlara müzik yaparsın..bence sen müzik zevkini değiştirmeye çalış...bize katıl mesela...:)tabi bence...
  • PhoenixRising • 22 Ağustos 2004 00:49 • #437473
    rap muzik degildir

selam tartistiginiz seyi anlamamakla beraber eklemek istiyorum rap muzik degildir. sayet rap muzik olsaydi muzigi bulan insanlar ilk agzindan sesler cikaran insanlar olurdu yani neonderthal insanlari. sonucta rap arkadaki bir beat in uzerine yazilmis konusmalardan olusan bir akim ve bunun muzik oldugunu gosteren hic bir kanit yok ancak insanlar nedendir bilinmez rap muzik diyorlar.
  • karete • 22 Ağustos 2004 03:08 • #437476
    saçmalama

:P sana sadece dil çıkartıyorum o zaman sen git yamyamların seslerini dinle
  • s2ci • 22 Ağustos 2004 13:10 • #437488
    saçmalama

brawoooooo