Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

!!!!!!!!MOONSPELL!!!!!!!

• Lucifer77 • 20 Ağustos 2004 22:35 • #437379
    MoonSpell...Fernando nun vokalinde adamı eritip bitiren bu grup hakkında düşünceleriniz nelerdir?Ve en sevdiğiniz MoonSpell parcası nedir?Bence Opium..Hayvan gibi öküz gibi parca..dinleyin...uçun..
  • katatonya • 20 Ağustos 2004 22:55 • #437383
    oooooo dehşet grup ya moonspell. benim en sevdiğim parçası full moon madness.
  • illusion • 20 Ağustos 2004 23:08 • #437384
    opium un live versionu cok iyi.. bizde o parcayi konserlerde seslkendiriyorus ve vokalimizinde fernando kadar guclu bi sesi oldugunu iddea ediyoreum.. umarim bi gun bizdende dinlersin.. alma mater ve ruin&misery de yine moonspellden sectigimis cvoverlar arasinda.. mooınspell deyince baska bişey demeye gerek yok sanirim..
  • chazy_chazzz • 21 Ağustos 2004 22:51 • #437457
    süperrrr grup..adamlar işlerini hakkıyla yapıyorllar..severek dinlediğim en sıkı gruplardan..dinlerken coşuyorum...opium en güzel şarkıları olmaya aday hatta en iyisi bence...live ıda guseldi...moonspell coverları haa dinlemek isterdim valla illusion....
  • No_Remorse • 21 Ağustos 2004 23:09 • #437463
    bu grubu bilmiyorum bana biraz yardımcı olun açıklama yapın
  • AmonDüül • 22 Ağustos 2004 00:28 • #437469
    ben vampiria şarkısına oldum olası tapmışımdır...alma mater da genelde koşmaya başlarım o kadar...
  • Lucifer77 • 22 Ağustos 2004 17:19 • #437500
    bu ne be abicim..şu güzide sitemizde moonspell i bilen 6 kişi mi var?enteresan bi durum bence..abi çekinmeyin yazın .)..bilgisi olmayanı bilgilendirriz
  • chazy_chazzz • 22 Ağustos 2004 20:08 • #437518
    bilmeyenler için kısacık bi açıklama(no_remorse)

başta no_remorse kardeşim olmak üzere bilmeyen herkes için kısa bilgiler vereyim...daha ayrıntılı bilgi için google vb. kullanabilirsiniz..kendileri portekizli olup gothic metal yapmaktalar ancak tarzları hakkında nu metale varana kadar pek çok söylenti var...1994 yılında kurulan ve 10 yılı aşkın süredir müzik yapan grubun yanılmıyorsam 5 albümleri var......
    aşağıda okuyacaklarınız başka bir siteden alınıp kopyalanmıştır(bkz google da benzerleri,ni bulabilirsiniz)
    Şimdi efendim öncelikle bu arkadaşlar protekizli ki bu baya ilginç..Metalde iyi olan gruplar genelde iskandinav,alman veya ingiliz oluyor.Portekiz'den gelen tek iyi grup.Grup 1994 yılında kuruldu ve 95 yılında ilk albümleri piyasaya çıktı.Albümün adı "Wolfheart".grup bu albümle çok tanınmadı ancak ikinci albümleri olan ve Depeche Mode'a çok benzeyen "Ireligious" grubu meşhur etmeye yetti..daha sonraki albümünde doruk noktasına ulaştı.1999 yılında Türkiye'de bir konser veren Moonspell,ondan sonraki albümünde pek başarılı olamadı.Ancak 2003'te çıkan son albümü 'The Antidote' ile moonspell'in ne olduğunu tekrar metal camiasına gösterdi.Bu albüm yine 'The Antidote' isimli bir romandan alıntı yapılarak yaratıldı.[/
  • guadalahara • 24 Ağustos 2004 19:14 • #437712
    moonspell

ya benim sadece grubun ismini duymuşluğum var.hiç dinlemedim.ama bende bi kaydı var adamlar ezan okuyorlar.moonspellide tanımadığım için pek bi anlam veremedim.ne ayaktır bu ezan muhabbeti.bilen varsa açıklasın lütfen.
  • PhoenixRising • 24 Ağustos 2004 20:58 • #437713
    moonspell

bu grup ozzy'nin mr.crowley sarkisini bir guzel katletmistir. onun disinda cover yapmadigi zamanlar guzeldir dinlenilir mesela vampiria veya awake iyi sarkilardir.