-
evet yaa saçma sapan şeyler konuşulacağına moonspell konuşulsun... alta düştükçe yukarı taşıyalım:)))
-
bende varım bende.moonspell gibi bir grubun topiğinin dahi aşağı düşmesi hoş değil.dayanın yandaşlarım.kurtuluş cephesinde hep beraberiz.yanınızdayım yandaşlarım :) bende dinliyorum bende.
-
moonspell kişilikli grupların başında geliyor. ne yapmak istediğini bilen, hedefleri olan ve bu hedefleri fazlasıyla gerçekleştirebilmiş, bizim gibi amatör müzisyenlere ve dinleyicilere güzel bir örnek oluşturan, müziğin tarzı ne olursa olsun nasıl yapılması gerektiğini gösteren, dahası müziğin temelini anlatan bir grup. son albümü antidote ile kariyerlerinin zirvesine ulaştılar gerçekten. böyle devam ederler umarım...
-
abi moonspell iyi hoşta MALAFAT SPEAKS TO ME ne demektir ya :D alma metır şarkısında adam resmen malafat diyo :)
-
MALAFAT mı diyo?:)=
abi latince filan olabilir...opium un son dörtlüğü de latince mesela..dinlerken bu ne lan filan diyosun :)
abi cliplerine sahip bir arkadas var mı?paylasalım yani
-
abi bende vardı bir kaç tane dur bakim yollarım sana utku:)=
-
moonspell iyi ya...opium deli manyak bi parça..vampiria da süper yannız...ayrıca niye bu kadar altlara düşmüş bu başlık uzun süredir girmiyorum garaja forumada göz atmıyorum...(çünkü garip garip tipler doluştu....bi yığın mesaj falan atıyolar muaha okumak istemiyorum) .... bu gün şöyle bi göz atıyodum moonspell başlığını görünce kayıtsız kalamadım.....
moonspell iyi ya....Fernando yani daha ne olabilirki....bu başlığı açan arkadaşıda kutluyorum...adam gibi bi başlık:).....ben burda hiç kız göremedim başlığa yazı yazmış... yokmu ya dinliyen ben mi göremedim....
-
malafat değil o. mother tongue speaks to me diyor.. pagan inancını temsilen... :)
-
bilmeyenler için kısacık bi açıklama(no_remorse)
wolfheart dan önceki mini cd şeklinde yayınladıkları "under the moonspell" albümleri de sağlamdır. özellikle "Tenebrarium Oratorium" isimli parçaları o albümdeki favorimdir.
grubun bugüne kadar çıkardıkları albümlerin herbiri oldukça başarılıydı. butterfly fx'e kadar.. bu albümle dinleyicilerinde hayal kırıklığı yarattılar. ardından gelen darkness and hope ile biraz daha başarılılardı bir önceki albüme göre ancak eski moonspell i hala aratıyorlardı. şimdi the antidote la dinleyicilerine umut verdiler. özellikle son istanbul konserlerinde herkesi büyülediler. kaçıranlar için büyük kayıptı belirteyim
-
sagol dostum bir çok kişiyi aydınlattın :)
MoonSpeLL dinliyelim coşalım kopalım..yeahhhhhhhh