-
moonspell
Abi nedemişler Alma Mater'ın ahını çıkar aheste aheste dimi...
Wolf Shade ile Alma MAter'i tek geçerim....
-
bende dinlemeni isterim.. cok iddali olacak belki ama vokalimizin sesi fernandoya rakipdir (-: dinleyen herkez gibi dinleyince hak vereceksin...
-
Valla yavaş yavaş hastası oluyorum ama daha zaman var gibi fazla zaman ayıramadım eğer güzel şarkılarını falan bilen varsa bana yazsın BEKLİYORUM !
-
valla ben opium u bi dinledim hala dinliyorum :)
şarkıyı şiddetle öneririm..
sitede moonspell gibi manyak ötesi bi grubu dinleyen 10 kişiyiz :)
ilginç di mi?ne dersiniz beyler koloni filan mı kursak ehuae
-
arkadaşlar ya bu moonspell'in eli yüzü beyaz şeytan gibi bi gitaristi ya da basisti olması mümkün mü? bişeyler biliyorum sanırım bu grup hakkında ya da unuttum, kullandıkları gitarlar ESP marka mı? bir yerde isimlerini görmüştüm ama nerde...
-
Wolfheart'tan sonra bayağı bir hayal kırıklığı yarattılar hatta Metal Depeche Mode olmaya çalıştılar birde Depeche Mode cover'ı yaptılar. Tutmayınca tekrar biz yine gotik ayağına döndük oldular ne diyeyim Opium'u da sevemedim bu gruba eskiler benim gibi ehhhh işte der nerde Samael - Blood Ritual nerdeeeeee ??
-
ya benim sadece grubun ismini duymuşluğum var.hiç dinlemedim.ama bende bi kaydı var adamlar ezan okuyorlar.moonspellide tanımadığım için pek bi anlam veremedim.ne ayaktır bu ezan muhabbeti.bilen varsa açıklasın lütfen.
-
Haklısınız mükemmel bir grup adamların her şeyi tam bence bence WOLFHEART albümü toptan züperrr
-
Lucifer77 dostum güzel bir gruba deyinmişsin:)=
Moonspell çok iyi bir grup.Gerçekten gothic_black metal grupları arasında en iyilerinden.Parçalarındaki atmosfer harika.
1995 Wolfheart albümleri bence en iyisi.Moonspell portekiz kökenli bir grup,bu yüzdende baya ilgimi çekiyorlar,çünkü dilleri çok yakışıyor gerçekten yaptıkları müziğe,trebaruna da en iyi örneği...
An Erotic Alchemy ve Alma Mater parçalarıda süper.FernandoRiberi'o da;
-
bu ne be abicim..şu güzide sitemizde moonspell i bilen 6 kişi mi var?enteresan bi durum bence..abi çekinmeyin yazın .)..bilgisi olmayanı bilgilendirriz
valla ha bir baktım forum altlara düşmüş.haklısın Lucifer valla:P