-
bence hiç bişe olmazdı kimsede anları kale almazdı adam bi intahar etti diye adam oldu
-
Bence tam tersne grunch tarihine birçok eserler kazandırırdı.Eğer onu az bişi biliyor olsaydın onun ölmeden öncede birçok hayranı olduğunu bilirdin.E bu yüzden bilgin olmayan konularda saçma sapan yorumlarda bulunma.Tabi yorum yapsan da olur..Fakat muhtemelen hepsinde aynı bu yorumundaki gibi komik duruma düşersin.
-
yaff sizin işimiz yokmu beah!!!!! kurt e b.k atıp duruyosrsunuz......?? sen nirvananın ölmeden önce ne kadar fanı olduğunu bilmiyorsun galiba..böyle saçma sapan atıp tutuyorsun..bhi kere grunge onlar sayesinde grunge oldu..belki nirvana olmasaydı grunge şimdi bu kqadar bilinmezdi..hem millet kurte mtv şişirmesi diyip duruyo sorarım onlara sizi kurte karşı kim şişirdi....herif ne yaptı size beah..olunda göreyim onun gibi..
-
ehh dediim gibi böyle kurt'e b.k atanlar çounlukla komik duruma düşüyorlar..
-
bencede...gülüyoruz halunuza katula katula...yaa bi gruba bok atmöadan önce onunhakkında geniş bilgiye sahip olmak lazım..hem neden hep nirvana hep metallica başka grup mu kalmadı..yaa samna sadece şunu söyleyeceğim bak bakalım şu garajda en çok kim için forum açılmış ve kaç kişi onları savunmuş onları seviyomuş...(bkz metallica nirvana,kurt cobain vb...)
-
bencede camur atanlar g.t oluyorlar.Kurt ölmeseydi en azından bi bukadar daha albüm ve mükemmel sarkı olusacaktı.Grunge ın asi cocuguna sevgilerle....
-
bu forumu açan ya dayak yememiş ya da sayı saymasını bilmiyor
-
Kurt öldü mü? :) Kurt Cobain olan Kurt mü? :) Ölmedi o yüreğimizde yaşıyor.
Hiçbirşey olmazdı diyen arkadaşa bir cevap veriyim. Şu anda dışarıya çıktığında , gençlerin olduğu yerlerde bir bak bakalım kaç kişinin üstünde dar sweat-shirt üzerine giyilmiş t-shirt göreceksin? Kaç kişinin ayağında Converse ayakkabı göreceksin. Çok da uyumlu renkler olmamasına rağmen siyah-yeşil enine çizgili t-shirtlerin neden diğerlerinin 3 katı fiyatına satıldığını da tahmin et bakalım.Bundan 10 yıl önce kimin yaptıkları moda oldu ve günümüzde hala kullanılmakta. Bundan 10 yıl önce , kısa bir süreliğine (Diğer uzun ömürlü gruplar ve vokalistlerle karşılaştırıyorum) ünlü olmuş insanlar arasında kimlerin posterlerini hala dergi sayfaları arasında hediye olarak ve gençlerin duvarında bazı şeylerin sembolü olarak görüyoruz? Bil bakalım şimdi bilgisayarlarda yeni , popüler klipler (System , Limp Bizkit , Linkin Park) yanında hangi klip duruyor? Ben söyliyim Nirvana-Smells like teen spirit. O.D.T.Ü'nün bilmemne bölümünün bahçesinde gezen sarhoş arkadaşlar hangi parçayı söylüyor şimdi bağıra bağıra? Yaa bak arkadaşların hemen bildi. Nirvana-Where did you sleep last night. Şimdi , 10 yıl önce kısa bir süre ünlü olmuş birisi , günümüzde hala bu kadar sevene sahipse birşeyler yapmış demektir. Elvis'i ele al. TV'lerde görüyorsundur taklitlerini. Ama Elvis'in şansı Hayatını dibine kadar yaşamasıdır. Şimdi Kurt kendini öldürmeseydi , Nirvana Türkiye'ye geldiğinde insanlar ezilerek ölür , hatta gelmemesi istenirdi. Belki de Metallica gibi olacaktı sonu , daha yumuşak bir tarz , eleştiriler vs.. Ama kesin olan birşey var ki Bizim dinlediğimiz tarz müzik dinleyenlere hangi grupları sevdiği sorulunca , aklına Nirvana ilk sırada gelecekti. 10 yıldır Nirvana olmadığı halde hala akla üst sıralarda geliyor. Nirvana veya Kurt manyağı değilim ama yapılan şeylere , görülen olaylara da saygılıyım. Ne yaptığı müzik tarzına tapıyorum , ne tipine hayranım ama keşke ölmeseydi de dünya müziğine birşeyler daha katabilseydi (katabilselerdi) diyebiliyorum. Bunlar kendi fikirlerim ama sanırım haklılık payım da var. Ütopik gelecek belki ama bu forumun başlığı "Hetfield ölmeseydi" de olabilirdi. O zaman da eminim "bir bok olmazdı"
-
omphalos sadece ilk yazını okudum ve cevap veriyorum:bok yemişsin!kurt e bok atacağına kendine bak önce
-
hetfield e haksızlık etmeseydin bea..