Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

nirvana kurt ölmeseydi nolurdu hadi bakalım

• gokcen • 30 Ağustos 2004 17:50 • #438066
    omphalos arkadaşım bişiler demiş dooruda demiş,bi nirvana tutturmuşlar gidiyo..
    lisede dinlerdik biz..
    heygidi be ne güzel günlerdi..çömdük falan vesselam..
  • inshroud • 30 Ağustos 2004 19:03 • #438070
    Yok ben omphalos arkadaşımın sözüne ithafen Hetfield'e değindim. Bahsetmek istediğim şey , Hetfield olmasaydı biz o albümlerden , o mükemmel parçalardan , ve bizi 12 yaşında yabancı müzik dinlemeye başlattıran şeylerden mahrum kalacaktık. Ve emin olun ki kut olmadığı için , nirvana olmadığı için birçok parçadan da mahrum kalmışızdır. Gokcen'e de cevap vermem gerekirse... ki aslında gerekmez bile. Nirvananın müzik yaptığı dönemde yapılan müziklerin tümü zaten genç kesime hitap ediyordu. Bu yüzden o müzikleri şu anda da liseliler olarak tanımladığın kesim dinliyor. Fakat Nirvana müzik yapmaya devam etseydi , şimdi senin de ezberinde Nirvanadan birçok parça olurdu. Beni nirvana tutkunu olarak düşünmeyin , hatta şu anda Media player listemdeki 226 parçanın tamamı yabancı ve hiçbiri Nirvana'nın parçası değil. Sanırım ne demek istediğimi anlatabiliyorum. Ben , yapılan müziğe saygıdan bahsediyorum.
  • inshroud • 30 Ağustos 2004 19:03 • #438071
    Yok ben omphalos arkadaşımın sözüne ithafen Hetfield'e değindim. Bahsetmek istediğim şey , Hetfield olmasaydı biz o albümlerden , o mükemmel parçalardan , ve bizi 12 yaşında yabancı müzik dinlemeye başlattıran şeylerden mahrum kalacaktık. Ve emin olun ki kut olmadığı için , nirvana olmadığı için birçok parçadan da mahrum kalmışızdır. Gokcen'e de cevap vermem gerekirse... ki aslında gerekmez bile. Nirvananın müzik yaptığı dönemde yapılan müziklerin tümü zaten genç kesime hitap ediyordu. Bu yüzden o müzikleri şu anda da liseliler olarak tanımladığın kesim dinliyor. Fakat Nirvana müzik yapmaya devam etseydi , şimdi senin de ezberinde Nirvanadan birçok parça olurdu. Beni nirvana tutkunu olarak düşünmeyin , hatta şu anda Media player listemdeki 226 parçanın tamamı yabancı ve hiçbiri Nirvana'nın parçası değil. Sanırım ne demek istediğimi anlatabiliyorum. Ben , yapılan müziğe saygıdan bahsediyorum.
  • sonicyouth • 30 Ağustos 2004 21:03 • #438076
    nirvana ya bok atan kendini bir bok sanar şekil 1

gidip eminem salağını dinlemeni öneriyorum forumu açan kişi senin tarzın rap kendini satanların müziği
  • blackened69 • 31 Ağustos 2004 00:11 • #438091
    nirvana ya bok atan kendini bir bok sanar şekil 1

üff eskiden kötüydü heralde daha da keşleşmiş olurlardı...
  • alpneoo • 31 Ağustos 2004 06:12 • #438102
    Ne mi olurdu Gun's n Roses'ın bir üst seviyesi olurdu.Gun's n roses ın şu anki durumunun tek nedeni Axlın ölmemiş daha da önemlisi intihar etmemiş olmasıdır.Yanlış anlamayın iki grubu bir kefeye koymuyorum yani Nirvana'nın üstünlüğünü burda size anlatmama gerek yok heralde.
  • gokcen • 31 Ağustos 2004 12:38 • #438138
    kimse bişeye saygı duymak zorunda değildir,müzik,kişi...farketmez istediğimi eleştiririm,YERMEM AMA!olayı abartmayın nirvana yaşasaydı da farketmezdi, insan kendini geliştirdiği gibi müzik zevkini de geliştiriyor zamanla. ortaokulda dinlediğin adamları dinliyormusun merak ediyorum
  • gizem_cobain • 31 Ağustos 2004 14:15 • #438147
    arkadaşlar ben sıkı bi nirvana dinleyicisi olarak fikrimi söyleyeyim:kurt ölmeseydi nirvana aynı tarz şarkıları aynı ritmleri çalardı gene.amacım nirvanayı kötülemek falan değil tam tersi ama gerçekçi olmak lazım kurt ün ölmesi grubu efsaneleştirdi bence...neyse kurt le yatıp kurtle kalkan biri olarak şunu diyeyim ki kurt ölmeseydi nirvana monotonlaşırdı.çünkü gelebilecekleri en iyi noktaya gelmişlerdi müzikal-enstrümantel açıdan...
  • __killingHAND_ • 31 Ağustos 2004 20:29 • #438176
    umrumda bile değil eskiden dinlerdim parçalarını ama şimdi öyle tek tük
    forumlardada nirvana ,kurt hakkında cok şeyler yazıyo demekki dahalla unutulmuyo
  • Muddy Bank • 31 Ağustos 2004 20:47 • #438178
    gokcene ithafen yaziyorum:
    herkes emin ol ki bazi seylere saygili olmak zorundadir.emin ol sen de farkinda olmadan bazi seylere saygi duyuyosun.ole olmasaydi da g.tunu s.......lerdi.