-
hepiniz b.ku yiyin.kurt olmeseydi basta o yedirirdi size.
-
kurt cobain valla çok yakisikli bir tipti yazik oldu adama yaa...belide ölmeseydi su an saçlari dökülen hafiften kellesmis olacakti...içtigi onca sigaranin aldigi esrarin etkisinden o güzel sesi b*ku yemis olcakti...ama keske yasasaydi ve albüm çikarmaya devam etselerdi.belkide tarzlarindan çikmayacak,metallica gibi batirmayacaklardi...tabi bu yolu kendisi seçti kimse birsey söyleyemez...
-
ne alakası var ya yani bukarmı seviyorsun elemanı bi anda avukatı kesildin adamın
orada ne baba gruplar var aso müzik yapan elemanlar varken kurt cobain'in bokunamı kaldık tabi herkesin düşüncesi farklı niye azınızı bozuyorsun ki
-
kurt olmeseydi ne olurdu demek biraz yanlış olur. eğer biraz araştırma yaparsanız kurt un ölmeden önce berbat bir halde olduğun u öğrenirsiniz. artık adamın dünyadan beklediği birşey kalmamış ki yaşasın. ölmeden önce uyuşturucu konusunda smells like teen spirt in akorlarını bile unutacak kadar iler gitmiş.
kısacası cobain ölmeseydi bile nirvana zaten glebileceği tepe noktaya gelmişti. daha ileri gidebilmesi pek mümkün olmazdı bence
-
kurt ölmeden önce grubu dağıtmak ve akustik takılmak istiyordu gibisinden bişeyler duymuştum...
-
adam iyi yaptı pompalıyla dağıtmıştı beynini
geberişi bile şekil
ayrıca nirvana nın yayınlanmamış bi albümü war grubun haklarının 100/90 ı kurt daydı o ölünce karısına geçti we karısıda yayınlanmasına izin wermiyo ,kaltak
-
Ben bu forumu görünce adeta dehşete düştüm ve şu anda Pennyroyal tea'yi dinliyorum ve evet ortaokul ve lisede dinlediklerimin çoğunu hala dinliyorum müziğin kalitesi burda zaten salak pop parçaları 1 yıl içinde yok olur ama NIRVANA gibi efsaneler yok olmazlar.Herkes birşey söylüyor kimi Guns'Roses ile Nirvanayı kıyaslıyor kimi bi b.k olamzdı diyor,evet belki müzikal anlamda pek virtiyöz sayılmazlardı ama felsefeleri ve düzene karşı tavırları dünyayı değiştirdi ve kurt yaşasaydı şu anda yaptığına aykırı müzik diyen birçok salak ortalıkta olmayacaktı belki de bu gruplar gibi birçok arkadaşta kafası basmadığı için felsefe ve müzik yerine onların kıyafetlerini alıp onları taklit ettiği için kompleks sahibi oldular ve bu yüzden onlara b.k atıyorlar.Eğer rock müziğin ruhunu anlamıyorsanız b.k atmak yerine gidin ve hip hop,pop falan dinleyin çünkü onlarında sizin gibi ruhları yok!!
-
Bizde dinliyoruz hala.Nirvananın asla eskimiyceğini veya unutulmayacağını da biliyoruzz.Ama zaten Kurtün ölmeden önce işi bitikti yani senin tabirinle b*ku yemişti çoktan,o yüzden hayallerini yıkmak istemem ama sen galiba biraz fazla ilahileştirmişsin gözünde.
-
adamin avukati kesildigim felan yok sadece kurt ölmeseydi olabilecek ihtimalleri söyledim...