-
Haluk Levent dinleyen varmı
-
haluk baba ve saz arkadaşlarını sewerim haluğu o kadar değilde müzisyenlerini severim daha çok mesela göktug cok iyibir gitaristtir
-
Gitaristi olmasa Haluk koskoca bir '0' (Sıfır). Gerçi benim gözümde şu an bile öyle...
-
tek bildiğin harf sıfır senin herhalde....
-
başlığı nerenle okuyosun kardeşim?sana haluk levent hakkındaki görüşlerin sorulmuş,divine hakkında değil!yazacaksan yaz yazmayacaksan millete taş atma!
-
666
kafanı biraz çalıştırırsan divineye kızmam haluk leventi dinlediğimi gösterir... ayrıca sen kendi görüşlerini neden yazmıyorsun o zaman...
-
kafamı nezaman çalıştıracagıma bırakta ben karar vereyim..neden görüş belirtmediğime gelince...bilmediğim bişey için görüş belirtmek bana göre değil..ne haluk levent dinlerim nede gitaristinin adını bilirim..divineye kızmam haluk levent dinlediğimi gösterir demişsin ozaman herkez dinlediği şeyleri ifade etmek için birilerine kızsın ya da ne biliyim taş atsın..yok böyle bir saçmalık..ne dinlediğini,ne sevip sevmediğini.insanlara sataşmadanda ifade edebilirsin..bi de böyle dene kaos yaratma..?!
-
abuzer kardeşim senin müzik hakkında dünya görüşünü anlamış bulunmaktayım teşekkür ederim. Mümkünse benim yazdığım yere yazılar yazma, rock diye milleti kandırmış bir insanı dinleyen bir dinleyici ile aynı yerde yazı yazmak beni gerçekten üzer. Teşekkür ederim anlayışına
İyi günler...
-
666
başlığı sanırım sen başka yerinle okuyorsun. haluk levent dinleyen var mı diye soruyor arkadaş. madem dinlemiyorsun bu konuya yazı yazma. yazacaksan dinlemiyorum de.... maksat laf olsun diye de herşeye maydonozluk etme... divine bak altında yazısını yazmış sen avukatlık yapma...
divine
arkadaş bende senin müzik ruhunu anladım arkadaşım. sen müzik dinlemeden önce dinleyeceğin kişilerin karakter ve dünya görüşünü ele alıyorsun sanırım... birde şünu söylemeden geçemeyeceğim haluk levent başlığı altında haluk leventi dinleyip dinlşemediğin soruluyor onun müzik tarzını sevip sevmemen değil ve ona numara verme konusu değil... sanada iyi günler...
-
kimsenin avukatlığını yaptığım yok..sadece yaratmaya çaılştığın ve başardığın laf salatasını önlemeye çalışıyordum ama olmadı..amacına ulaştı,ortalığı bulandırdın..maksat laf olsun diye herşeye maydonozluk etseydim(şu an senin yaptığın gibi)!!aptal aptal millete sataşır,kavga çıkaratmaya çalışırdım...