-
Konserini izlemeye gelen bir kıza kaşar derken hiç de çekinmiyor değil mi? Boşversene sen,
-
abii eleman aşmış artık olayı müziği bırakmış belden aşağı çalışıyo :)))
-
divinemusic demişki:
Konserini izlemeye gelen bir kıza kaşar derken hiç de çekinmiyor değil mi? Boşversene sen,
o bir televizyon hilesi.. haluk orda bir arkadaşıyla konuşuyor.. hiç kimse konserine gelen bir kişi için o şekilde şeyler söylemez..
-
sende inandın dimi yani tanımasam haluk efendiyi:)))o herif üflenti be abi (benim gibi)değirmendereye geldi eleman belediye başkanıyla çarşaf arıyorlardı:)))))) ee ne oldu hemen ben yetiştim
at yalanı diye sesler duymaya başladım şimdiden:)))
-
Zatalilerini çok severim lakin, arkadas milliyetciliği savunur ama gider almanyalarda PKK nın düzenlediği konserlerde sahne alır sonra baktı ki sakata geliyor. direk arkadaşları tanımıyorum ben tribine girer. çek-senet-alavere-dalavere işleri sebebiyle kefeni yırtamamış hapis yatmıştır.sadece görüntü olsun diye sözde cevreci sözde yardımsever dir.daha rock kelimesini bile telafuz etmeyi öğrenememiş bu şahıs sayesinde Murat kekilli, Murat Gögebakan, ali altay vs gibi maymunlar da piyasaya yerini almıştır.sokaktaki eşşeğin arkasına da Volkan Öktem,Serdar Öztop gibi müzisyenleri koyup konsere çıkartsan sağdan soldan da beste araklasan,eşdeğer bi olay çıkar ortaya.
-
işte buuuu adam döktürmüş be evet bu sözlerdenden sonra bir şey eklemeye gerek yok bence forum burada kapanmıştır:))))şaka lan istediğinizi söyleyinn
-
gitist madem çok iyi tanıyorsun Haluk u hatta benden de çok. Bundan yola çıkarak sana yaptığı ve sevdiği en iyi sporlardan birini sorabilir miyim? Ropörtajlarını arama internette yazmaz,
Ayrıca tufaya gelmemiştir orada, sadece kayda alındığını bilmiyordu o kadar...
-
normale
başta olmak üzere onun gibi düşünen arkadaşlara sormak istiyorum. acama dinledikleri sanatçıların normal yaşamda ne halt ettiklerini araştırıptamı o sanatçıyı dinleyip dinlememeye karar veriyorlar... normale
bazı sanatçılarada maymun dedin. hangi isimler senin için normal birer sanatçı. normal dediğin sanatçılr hakkında ne kadarlık bilgin var.
haluk levet dinleyen var mı sorusuna gelince... haluk leventi dinlerim. türkçe olarak nadir dinlediğim rock sanatçılarındandır.
bir şey daha söylemek istiyorum merak ediyorum acaba sanatçılık illa kendi bestesini söylemeklemi oluyor? bu isimler maymunsa onun arkasında çalan kişiler nasıl müzisyen olabiliyor? sonkez gülendam, yollarda bulurum seni, sevmek isterdim veya diğer şarkılarından hiç hoşlanmadınızmı?
-
Öyle bir konuşuyorsun ki, sanki biz Haluk u sevmek ve dinlemek zorundayız. Sevmiyorum da dinlemiyorum da kardeşim,
Hee bi de rock sanatçısıymış. Üreten adam sanatçı olur tüketen adam değil arkadaşım...
-
kimse haluk levent veya bir başkasını dinlemek zorunda değil. rock sanatçılığına gelince türkiyede nadir rock sanatçısı vardır ve bulunduğu mevkiyi hakeder. haluk levent bunlardan biridir...