-
666
farkındamısın ama hala saçmalamaya devam ediyorsun... haluk levent hakkında görüşün varsa yaz yoksa sus. sen muhatabum değilsin artık.
-
haluk leventten nefret ediyorum..15-16 yaşındaki kızlarla yatmaktan zevk alan sübyancı herifin teki..
-
abuzercim sana mı soracam kardeşim not vereyim mi vermeyeyim mi diye he? Bunun cevabını alabilir miyim senden?
-
divine burasını mahalle kıraathanesi mi sandın müzik muhabbeti edeceksen yazı yaz eğer tartışmak istiyorsan mailimi okuyabiliyor olmalısın.
-
Deminden beri kahve muhabbeti yapan ben miyim 666 ıyla?! Saçma sapan konuşuyosun sabahtan beri, sana bir soru sordum cevap veremiyosun yanlış yanlış konuşuyorsun?!
-
Haluk Levent değil ama sanırım arkasındaki grup iyi gayet... Bir arkadaşımın tezi Haluk Levent'in yeni bir oluşuma sebep verdiği ve türünde ilk ve tek olduğu. Haluk Levent Anadolu Rock değil, Anadolu Death yapıyor :)
Haluk Leventin öpmek isterdim diye bir şarkısı vardı....gitaristi Serdar Öztop idi sanırım....bak o inanılmaz bir şarkıydı :)
-
haluk levent xavallı bi bokçu......aptal şey.... adama katlanamıyorum..herif aydın taklidi yapıyor sonra allahın yobaxı nur tv lere çıkıyor......gerçi çıkmasa bile sevmiyordum da neyse....
evet ama arkasındaki grubun hakkını yememek laxım.....
-
off boş verin dinleyen dinler dinlemeyen dinlemez ben dinlemiyorum tartışmaya gerek yok dinleyene ise saygım var banane hem kim dinlemiş dinlememiş
-
tanımadığınız bir insan hakkında böyle yorumlar olması kötü.. haluk onbeş-onaltı yaşında kızlarla yatan bir sübyancı falan değildir.. ben kendisini tanırım, her konserine giderim.. istanbul içi veya dışı.. bizi her konserde sahneye mutlaka çıkartır; kaçış çalarken..
yaptığı müzik ise rock'tır.. anadolu rock'tır.. biraz popüler olduğu içinde parçaları o kadar sert olamıyor.. ama bu son albümü (aç kapılarını, cuma piyasada) gerçekten çok sert ve "piyasa için yapılmamış" bir albüm..
ayrıca türkiyedeki "en yardımsever" şarkıcılardan birisidir.. her türlü yardım konserine çıkar, gider, destek verir..
böyledir işte.. daha birçok şeyi var ama hl anlatılmaz..
-
televizyona yansıyan bazı yavşaklıkları dışında aynen katılıyorum