-
selam arkadaşlar
burda aradım ama bi kurban topiği göremedim.bence türkiye'deki en iyi alternatif rock gruplarından biri.siz ne düşünüyosunuz?
-
sana sonuna kadar katılıyorum.kurban türkiye'de rock müziğe farklı bir yön kazandırdı.bence en azından pop müzikle rock müziği birbirinden iyi ayırmışlar.Teoman gibi değiller yani.Teo'nun ne yaptığı belli değil.bir bakıyorsun rock yapıyor gibi geliyor.bir bakıyorsun popa kaçıyor.sen ne dersin bu konu hakkında?
-
kesinlikle en iyilerden biri...Şahsen ben çok severim kurbanı.İlk çıktıkları günden beri de dinlerim...iyi müzik yapıyolar ama doğruyu söylemek gerekirse Deniz'in festivallerdeki vokali hüsrana uğrattı beni.
-
evet bence de.kurban Ters-Sert albümünden önce 6 yıldır ortalarda yoktu.Kendi tarzlarından sapmamak için bi sürü prodüktörü geri çevirdiler.Bi de Athena,Kargo falan çok değişti,havalandılar.Hele athena ne tür müzik yapıyo anlamış diilim.Umarım Kurban da değişmez onlar gibi.özellikle bateristleri Burak yok mu,adam manyak çalıyo,coşuyorum o çalarken yaa...
-
bence iyi festivallerdeki vokali de ama eğer izlediysen tuborg modern rock festivalinde deniz düştü bi ara.''arkadaşlar mikrofana çarptım,çok özür dilerim'' falan dedi.ben onu anlayamadım cidden düştü mü,yoksa geyik falan mı yaptı??gerçi içip çıkıyolar sahneye,onun etkisi olmuş olabilir.yine de beni aydınlatırsanız sevinirim.
-
kurban kesinlikle türkiyenin en iyi alternative-rock grubu.............
athena,morveötesi,kargo hepsine 100 basar...
-
evet tabiki ama rüyanda ancak
MVÖ den başka en iyi gerçeği yok türkiye'de!
-
mvö ve kurmanı tek geçerim...hiç düşünmeden ilk söyleyeceğim iki isimdir...yani bana finlediğim türk grup sanatçı sorulduğunda...:) eline sağlık kardeşim kurban forumu hakkaten eksikti..
-
likable girl kurban neden daha iyidir???
cünkü kurban piyasaya düsmemistir... simdi bakıyorum da yolda yürüyen ve rocker takıldıgını zanneden 3 kisiden 2si cambazı söylüyor.. ayrıca kurbanın sert albümünü dinlediysen müzigin de cok daha kaliteli oldugunu görmüsündür.. ayrıca ortada burak gürpınar gibi mükemmel bir baterist var.. bunu niye söyledim dersen bu yaz mvö konserine gittim ayrıca gecen yıllardan bir zaman da kurban konserine gittim ve kurbanın sahnede cok daha costurucu oldugunu gördüm özellikle burak cok iyidi..
fikrine saygı duyuyorum ama bence kurban üstüne basa basa söylüyorum türkiyenin en iyi alternative rock grunbuuuuu...
-
Arkadaşlar, Kurban adına forum yok diyen de kim? Yüzlerce başlık olmayabilir ama günlerce ilk sayfada kalan başlıkları da var, eski sayfalara bakarsanız.
Kurban hakkında söyleyeceğim iki önemli şey var şimdilik :
1 - Sandığınız gibi litrelerce içki içerek çıkmıyorlar sahneye (Deniz düştüyse gerçekten düşmüştür yani).
2 - Birkaç ay içinde üçüncü albüm geliyor inşallah.