-
arkadaslar ooze bardaki konser hakkında iki şey sorcam cevaplarsanız sevinirim..
1- afişlerde saat 20:00 diyo internet sitelerinde 24:00 diyo konser ne zaman baslıcak??
2- yaş sınırı olcak mı??
-
valla bende 24:00 diye biliyodum.internet sitelerinden bakmıştım.yaş sınırını bilemicem ama çok kötü bi şey o yaa..bazı konserlere içim gidiyo ama +18 sorunu var işte..
-
arkadaslar ooze bardan bahsediyoruz yani tabiki yas sınırı var.Ooze Dungeon a nisbet yapıyo hatırlarsanız gecen sefer ordaydı:)neyse İstekli arklara yardımcı olabilirimi tek istedigim bana bilet alın.Culsuzummmmmmm...:)
-
3. albüm bomba gibi valla!
-
valla izmirden birilerini bulman gerekicek.ben istanbuldayım:)
-
arkadaşlar albüm ne zaman çıkıcak kesin olarak bileniniz var mı?sanırım kayıtlar bitmek üzere ya da bitti gibi bi şey..çıktığı ilk gün alıcam.yeter artık bir an önce çıksın yaaa...
-
Kayıtlar bitmedi ki henüz. Sürekli konser ve turne durumları olduğu için hepsini bitirmek için yeterli vakti bulamıyorlar. Ekim ayı boyunca da turnede olacaklar. Yani kasım sonu en erken gibi gözüküyor, davul daha yeni bitti galiba.
-
arkadaşlar kurbanın üstüne tanımam.bi taneler bence
-
Evt arkadaşlar kurban çok iyi gruptur, harikadır, manyaktır ama artık yoookkkk..!!! nihahahaha:)
-
hadi yaa.kurban dağıldımı?............!