-
evet sanırım yılbaşında ya da biraz daha önce çıkıcak albümleri.ve kesinlikle katılıyorum Burak gerçekten süper.bence türkiyenin 1 numaralı bateristi.kerem de penayla çalmasına rağmen manyak şeyler yapıyo.ayrıca mvö'nün piyasa olduğuna da şiddetle katılıyorum.geçenlerde bi yerde rastladım;bağıra bağıra cambazı söyleyen bi kadın 2 dakka sonra gökhan özen söylemeye başladı:)
-
Penayla çalma meselesine katılmıyorum. Penayla ya da parmakla, bu alışkanlık meselesi. sonuçta ben penayla milletin parmakla yaptığı arpejden daha hızlı arpej yapabiliyorsam pena olsa ne olur olmasa ne olur. eğer önemli olan arpejse tabi. yoksa rock demek pena demektir. neyse karıştırmayalım ortalığı. bu arada bu başlığı okurken mvö'nün mor ve ötesi olduğunu yeni farkettim. "ha ha, mfö'yü yanlış yazmışlar" diyordum.
-
yaa ben başlık yok derken yani gündemde diil artık manasında söylemiştim....daha önce sanırım açılmıştı ama ben bile unutuvermişim işte...yani rap rock featlerşi gibi saçmalıklar konuşacağımızxa kurban konuşalım...bu arada 3. albümlerini sabırsızlıkla bekliyoruz:)
-
kurban hakikaten baya iyi çalıyor.Ama sadece çalıyor şarkı sözleri kötü,ama arada eğlenceli olanlarda var.Zaten söz fazla önemli değil.Ben davulcuları izlerim genelde ama kerem deli bas çalıyor.adam slap ten başka bir şey atmıyo.Düz çaldığını görmedim daha.Zaten baya bir adamla da çalıyor.Sağlam grup.
-
şuana kadar kurban kendilerini bozamdan ,geliştirerek iyi yönde ilerlemişlerdir..
umarız 3.kasettede aynı çizgiyi devam ettirirler...
bizi hüsrana ugratmazlar
-
ayyynnneeenn katılıyorum
kurban türkiyenin en iyi rock gruplarından biri
mükemmel sarkıları var ve canlı performansları da mükemmel
mesela rock'n coke de sürerlerdi!!!!!
-
kurban olurum onlara ben
-
arkadaşlar hepinize katılıyorum.bi de benim bu topiği açmamın nedeni daha eski sayfalara da bakmama rağmen kurban forumu göremememdi.yani bayağı geride kalmış olmalı.o yüzden açtım.yukarda ''zaten kurban forumu vardı'' diyenler olmuş,kusura bakmayın da ben göremedim.her neyse kurban süperdir,çoook severim.bi de gruba yeni katılan özgür hakkında ne düşünüyosunuz?bence umut'u aratmıyo.deniz'in yorumu çok güzel.burak'la kerem'e de söyleyecek söz yok zaten.ayrıca sanırım 24 eylül'de bronx'talar!
-
izmirde konserlerine gittim.acayip coşturuyo adamlar.deniz favorim...
-
cuma günü yine izmirdeler..ooze barda