Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban

• psycho vocelo • 6 Eylül 2004 10:37 • #438713
    evet sanırım yılbaşında ya da biraz daha önce çıkıcak albümleri.ve kesinlikle katılıyorum Burak gerçekten süper.bence türkiyenin 1 numaralı bateristi.kerem de penayla çalmasına rağmen manyak şeyler yapıyo.ayrıca mvö'nün piyasa olduğuna da şiddetle katılıyorum.geçenlerde bi yerde rastladım;bağıra bağıra cambazı söyleyen bi kadın 2 dakka sonra gökhan özen söylemeye başladı:)
  • fibonacci • 6 Eylül 2004 15:30 • #438739
    Penayla çalma meselesine katılmıyorum. Penayla ya da parmakla, bu alışkanlık meselesi. sonuçta ben penayla milletin parmakla yaptığı arpejden daha hızlı arpej yapabiliyorsam pena olsa ne olur olmasa ne olur. eğer önemli olan arpejse tabi. yoksa rock demek pena demektir. neyse karıştırmayalım ortalığı. bu arada bu başlığı okurken mvö'nün mor ve ötesi olduğunu yeni farkettim. "ha ha, mfö'yü yanlış yazmışlar" diyordum.
  • chazy_chazzz • 6 Eylül 2004 15:45 • #438741
    yaa ben başlık yok derken yani gündemde diil artık manasında söylemiştim....daha önce sanırım açılmıştı ama ben bile unutuvermişim işte...yani rap rock featlerşi gibi saçmalıklar konuşacağımızxa kurban konuşalım...bu arada 3. albümlerini sabırsızlıkla bekliyoruz:)
  • ScarFace • 6 Eylül 2004 15:49 • #438742
    kurban hakikaten baya iyi çalıyor.Ama sadece çalıyor şarkı sözleri kötü,ama arada eğlenceli olanlarda var.Zaten söz fazla önemli değil.Ben davulcuları izlerim genelde ama kerem deli bas çalıyor.adam slap ten başka bir şey atmıyo.Düz çaldığını görmedim daha.Zaten baya bir adamla da çalıyor.Sağlam grup.
  • elff • 6 Eylül 2004 16:21 • #438748
    şuana kadar kurban kendilerini bozamdan ,geliştirerek iyi yönde ilerlemişlerdir..
    umarız 3.kasettede aynı çizgiyi devam ettirirler...
    bizi hüsrana ugratmazlar
  • funnyasme • 6 Eylül 2004 16:46 • #438752
    ayyynnneeenn katılıyorum
    kurban türkiyenin en iyi rock gruplarından biri
    mükemmel sarkıları var ve canlı performansları da mükemmel
    mesela rock'n coke de sürerlerdi!!!!!
  • psychokiller • 6 Eylül 2004 17:06 • #438756
    kurban olurum onlara ben
  • psycho vocelo • 6 Eylül 2004 20:48 • #438776
    arkadaşlar hepinize katılıyorum.bi de benim bu topiği açmamın nedeni daha eski sayfalara da bakmama rağmen kurban forumu göremememdi.yani bayağı geride kalmış olmalı.o yüzden açtım.yukarda ''zaten kurban forumu vardı'' diyenler olmuş,kusura bakmayın da ben göremedim.her neyse kurban süperdir,çoook severim.bi de gruba yeni katılan özgür hakkında ne düşünüyosunuz?bence umut'u aratmıyo.deniz'in yorumu çok güzel.burak'la kerem'e de söyleyecek söz yok zaten.ayrıca sanırım 24 eylül'de bronx'talar!
  • blackk • 6 Eylül 2004 22:33 • #438782
    izmirde konserlerine gittim.acayip coşturuyo adamlar.deniz favorim...
  • psycho vocelo • 6 Eylül 2004 22:37 • #438783
    cuma günü yine izmirdeler..ooze barda