-
bu konu çok tartışıldı ama ben de bi soriyim dedim! ''acaba sözler anlamsız hiç bişi anlamıyorum'' diyen var mı??!!
-
Evet malesef çok var. Kimse M.V.Ö nün derdini anlayamıyor.Ben şahsen onları anlıyorum ve onları çok seviyorum. (özellikle harun tekin)kim ne desin onlar çok anlamlı ve derin şarkılarla anlatmak istediklerini yüreklere işliyorlar. Keşke herkes anlasa, yalanlarla dolu dünya da dahil buna...
-
var. ben anlamıyorum.
-
seni biliyoruz canıııım...
-
:)
-
umarım herkes anlar sadece mvö severler değil, tüm dünya :))
-
anlıcaklarını hiiç sanmıyorum daha az önce ırakta bi yer daha bombalanmış adamlar bas bas bağırıyo ama kimsenin umrunda deil çok matah bişi gibi sadece amerikanın marifetlerini gösteriyo tv ler masum insanları nası öldürdüklerini anlatıyo tamam aralarındaki siyasi olaya bişey diyemem ama ölen masumların yanında üç beş kişi denebilecek suçlu kişiler yüzünden tüm bunlar! pireye kızıp yorgan yakmak gibi
nese konu dağıldı demekki herkes anlıyo mvö sözlerini kimse bişi yazmadığına göre
çok iyi yaa!..
-
anlanılmıcak şeyler değil aslında ama maalesef anlamayan şahıslar türüyo etrafta biraz ilginç ama...
-
arkadaşlar vatana millete hayırlı uğurlu olsun mvö kralda top 10 listesinde 3. olmuş ağlıcam yaa biliyorum herkesi sıktı bu muhabbet ama napiim :(((
2.de ayça mı ne varya o işte ne alaka yaaaaa..!
-
gül kendinee bak ne kadar güzelsin,gül kendine dünya kadar güzelsin..biter mi sandın?dertlerin yenilmesen hiç büyümezdiiin..mor ve ötesi krala yyenik düştü..yakında kral video müzik ödüllerine falan da katılırlar..aman allah yazdıysa bozsun..