Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

M.V.Ö ve şarkı sözleri

• deamUS • 9 Eylül 2004 10:21 • #438999
    M.V.Ö yeterince önemsenmiyor her zaman klip öne çıkıyor..

likablegirl anlamadım senin şimdi mvö dinlemenin sebebi harun un yakışıklı olması mı ayrıca ben orda ayça 2. derken, onu küçümsediğimden demedim onu da sevenler olabilir ben orda mvö ile ayça nın alakasızlığını anlatmaya çalışmıştım yani bu durumda kralda mvö nün işi yok demek istedim çünkü çok komik duruma düşüyo ayrıca ayçanın klibi açık saçık değil gördüğüm kadarıyla..!mvö seviyo olabilirsin gözünü karartıp işi bağnazlığa vurma söylediklerimi de lütfen yanlış anlama kötü bi niyetim yok
  • crysania • 9 Eylül 2004 10:25 • #439001
    zaten kimse bi grubu tanımaz ki,klip çıkar millet koşar ben onu çok seviyorum yok bilmem ne. başka tek şarkısını da bilmezler. ilk kez duydular ya o gerizekalı djde olduğu gibi ilk albüm sanarlar.. oysa mor ve ötesinin en güzel şarkılarının olduğu şehir albümünü kaçınız bilir ki...?
  • crysania • 9 Eylül 2004 10:29 • #439002

saçma.
  • deamUS • 9 Eylül 2004 10:30 • #439003
    bence hiç alakası yok dreamer o zaman her cover yapılan şarkının önceden de rock şarkısı olması mı gerekiyo bunu mu söylemeye çalışıyon ayrıca bence o düet değil daha çok şebnem ferah vokal yapmış rock şarkısına vokal yapanın rock mı yapması gerekiyo? hıı..?
  • deamUS • 9 Eylül 2004 10:35 • #439005
    sana katılıyorum crysania ayrıca mvö forumuna yazanların ÇOĞU biliodur şehiri bırakzaman aksını gül kendineyi...
  • divinemusic • 9 Eylül 2004 10:40 • #439006
    İlk albumu, 4 parçadan oluşan...
  • likablegirl • 9 Eylül 2004 11:18 • #439008

ben mvö yü mvö olduğu için seviyorum haruna olan sevgimle bunu karıştırmayın şarkılar, sözler o kadar güzel ki klip olayında da cidden anlamsız sözleri olan şarkılar ve alakasız klipler hep önde ve bir grubun veya şarkının kalitesini kanal belirlemez siz şimdi kralda çıkıyor diye d,nlemiycek misiniz mvö yü?
  • deamUS • 9 Eylül 2004 11:38 • #439009

ne alakası var yaw ben sadece kralın abukluğunu anlatmaya çalışıyorum
  • likablegirl • 9 Eylül 2004 11:47 • #439010

anladım ok.
  • deamUS • 9 Eylül 2004 13:21 • #439013
    mor ve ötesi nin ismi nerden gelio

b