-
birde vj aynen şöyle bi anons yaptı;
-mvö ilk(!!) albümlerinin 3. klipleri sevda çiçeği ile listemizin 3 numarasında yer alıyo
ilk albüm... ilk albüm... ilk albüm... şok oldum yahu!!! :((
-
taksimde sallandırmak lazım bunları...!lanet olası kral tv nin dj inden ne beklersin zaten hepsi motor..:)))
-
kral tv aptallar ordusu.bütün gün pop anonsu yapmaktan beyni sulanmış boş insan kafilesi.Onlar kendilerini müzik manyağı sanan piyasada ne kadar abuk şarkı varsa ezbere bilen,müzikten zerre anlamayan insan müsfetteleri....oh be!
-
baba ne yaptın sen yaa?helal be..
-
Arkadaşlar kral tv ye ve pop ailesine güzel bir şarkı yapıyorum :) Bitmesine az kaldı arkadaşlar, noterletip, stüdyoya girip kaydedeceğiz. Hepinize dinleteceğim merak etmeyin :)
-
sabırsızlıkla bekliyoruz!!
-
aha aha çok mutlu oldum demkki bu sayfayı okuyan herkes mvö şarkılarını anlıyo! demekki anlamayan bi kaç kişiymiş! sorun mvö de deil sizde ey anlamayanlar!! bidaha dinleyin şu şarkıları reca ederim :))
-
evet var bence cok mantıklı....asıl MVÖ nun değilde KARGO nun sözlerine ve Türkçenin ne kadar berbat kullanıldıgına bakın... içler acısı...(lafım sadece sözlere ama)
-
Ajda Pekkan'ı sever misiniz?
Evet evet ben de...
Şebnem Ferah rockçı falan değil diye iddia eder misiniz?
Evet evet edersiniz...
E o zaman mvö'nin albümünde Ajda Pekkan'ın meşhur ettiği bir şarkının ne işi var? Bu sıkı rockçı arkadaşlar Şeboyla niye düet yaparlar?
-
M.V.Ö yeterince önemsenmiyor her zaman klip öne çıkıyor..
ya inanmıyorum ya ayça 2. oluyo M.V.Ö üçüncü.
kusura bakmayın ama bizden başka M.V.Ö nün derdini ve yaptığı müziğin kalitesini umursayan yok. açık saçık klipler 1,2 geri kalanlar boşverrr. hesabı ama eğer harun açık saçık klip çeksin zaten daha mutlu olamam klibi yetiyo kız okşayıp duruyo harunumu moda diye yapmazlar dimi böyle bişi yapmazlar diyiinnn!