Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DREAM THEATER A YA AŞIK OLUNUR YADA NEFRET EDİLİR...PEKİ NİYE?..

• cohen • 12 Eylül 2004 14:37 • #439258
    dream theater?anlaşılması kolay olsaydı zaten yoldaki her on rock, erden sekizinde dream tişörtü olurdu!bu,arada asıl kastıran grup görmek istiyorsan o yoldaki gördüğün sekiz adamın tişörtüne bak bolca piyasada var.
  • No_Remorse • 12 Eylül 2004 19:08 • #439285
    bazı kişilere katılıyorum gizemi çözünce zevkini alıcaksın inanki
  • andresson • 12 Eylül 2004 23:36 • #439318
    dream theatre'ı çözmek için fazla dinlemeye gerek yok bence asıl çözülmesi zor olan gruplar bence voivod, mekong delta, morbid angel'ın bazı bölümleri, cynic ve tabi ki atheist'tir. Ki bu adamlardan atheist 3-4 dakikalık şarkılık parçalar yapar. Mesele anlamak değil hoşlanmamak.

Kaç kişi gördün Athesit ya da Cynic tişörtlü allahını seversen 14 senedir bu müziği dinliyorum ben. Eski prograssive sevenlerden çok azı dream theatre sever oda kısmen. Favori gruplar Sieges Even,Rush,Mekong Delta'dır. Believer - Dimensions albümünü duydun u peki ? Hiç sanmıyorum.
  • gokcen • 13 Eylül 2004 07:36 • #439327
    haklı olarak olaya kendi gözünle bakmışsın...
    burda sınırsız forum başlığı açılabiliyor..sanada bu yolu tavsiye edeceğim....
    1de..sen onu biliyomusun?bunu dinledinmi?:)))) :))
    geç artık bu ayakları mümkünse..
  • cohen • 13 Eylül 2004 13:27 • #439338
    eski gruplar ha?mazide kalanları sıralıyorsun bana bunlar fena değil ama bu teknolojinin icatları gibidir,eskiler buldu dream theater da geliştirdi zirveye ulaştırdı progresivi.ben sana mind odyssey ve pagan,s mind ı tavsiye ederim zevkini çıkar.
  • JackSparrow • 13 Eylül 2004 20:33 • #439362
    Bir grubun ya da müzisyenin Dream Theater'dan esinlenmesi diye birşey yok mesela çünkü Dream Theater Rush'tan etkilenmiştir.. Bu tıpkı bir grubum Oasis'ten etkilendiğini söylemek gibi.. Oasis aslında Beatles'tan etkilenmiştir... Therion telif hakkı istemez umarım...
  • andresson • 13 Eylül 2004 23:27 • #439393
    :) ben şunu dinledinmi olayını zaten geçtim ama bir kişi gelip de git tişörtlerini sık gördüğün grupları dinle diyorsa ( mr. cohen ) o zaman kendimi açıklama ihtiyacı hissetmem normal değil mi ???

bu gruplar mazide kalmış diyen arkadaş ise dünyayı takip etmiyor diyeyim ( mr. cohen gene ) olay müzikal bir şey mozart da tarih oldu...hem ben bu forumda düşüncelerimi ilk başta doğru açıkladım Dream Theatre'dan neden nefret edersiniz diyordunuz bende yazdım o kadar ha itiraz etmiyorum çok üstün müzisyenler belkide en üstünlerinden adamlar ...görüşüme itiraz edenler oldu bu nedenle o grubu sevmemezlik edilemez gibi düşünceleri olanlara da cevap verdim..haa saydığım gruplara -onlar da fena değil- demek de cesaret işi rush'a özellikle

öyle değilmi gökçen yoksa forum topiğinimi yanlış okudum ?
  • jornlande • 14 Eylül 2004 01:44 • #439397
    gruplar mazide kalmış diyen arkadaşa rush in rio konserini dinlemesini ya da mümkünse izlemesini tavsiye edicem... ukalalık olarak algılanmasın naçizane bi tavsiye sadece
  • SebastianBach • 14 Eylül 2004 11:30 • #439401
    DT mübarek bi grup arkadaşım...
    yaptıkları müziği tabii ki herkes dinlemeyecek çünkü dinleyemez...Neden mi?:)Çünkü adamlar proagresif müzik yapıyorlar, bu kadar sert tonları ve bu kadar teknik parçaları duyguyla birleştiren ender gruplardan bir tanesidir DT bence... Bu grup gerçekten virtüözlerle dolu John myung,John Petrucci,Kevin moore,James labrie hele bir de mıke portnoy var ki akıllara zarar bırak sevmeyen sevmesin burası türkiye bu grup iyi zaten bu adamlar kötü olabilir mi?
  • ScarFace • 14 Eylül 2004 11:38 • #439404
    olamaz...bende bahsetim bu elemanların hepsi birer virtüöz.Sanırım çoğu kişinin çözememesi sizin anlattığınız gizemden ötürü.Ama gerçekten çoook teknik bir grup.